Έφη Παπαθεοδώρου: «Δεν έκανα κινηματογράφο γιατί βίωσα παρενόχληση» (Video)
Media

Έφη Παπαθεοδώρου: «Δεν έκανα κινηματογράφο γιατί βίωσα παρενόχληση» (Video)

Η Έφη Παπαθεοδώρου αποκάλυψε πως απορρίφθηκε από το Εθνικό Θέατρο γιατί, όπως είπε, «το Εθνικό Θέατρο ήθελε «νταρντάνες», γυναικάρες για να παίζουν στον Χορό. Εγώ ήμουν 1.60 με το ζόρι!».

«Ο Δημήτρης Ροντήρης ήταν δάσκαλός μου και είχε πει στον πατέρα μου πως αν είμαι καλή θα με κρατήσει, αλλιώς θα πάω σπίτι μου. Ήταν μέγας δάσκαλος», είπε για τον μεγάλο σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε άλλους μεγάλους ηθοποιούς που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο θέατρο, όπως η Μαρίκα Κοτοπούλη, η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν.

«Η Μαρίκα Κοτοπούλη είχε πει ότι ο Δημήτρης Ροντήρης ήταν πολύ μεγάλος ηθοποιός, καλύτερος από σκηνοθέτης. Η Έλλη Λαμπέτη ήταν πολύ γλυκιά, αλλά πάρα πολύ αυστηρή. Είχα γνωρίσει τυχαία τον Δημήτρη Χορν. Όταν πήγα να τον συγχαρώ σε μία παράστασή του από την αγωνία μου του είπα χρόνια πολλά», είπε.

Η Έφη Παπαθεοδώρου αποκάλυψε γιατί δεν έκανε κινηματογράφο και τόνισε πως το πλήρωμα του χρόνου ήρθε με την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά 5».

«Δεν έκανα κινηματογράφο, γιατί βίωσα ένα περιστατικό παρενόχλησης και έφυγα για Καναδά, στις αδερφές μου. Στον Καναδά σπούδασα αγγλικά και όταν επέστρεψα στην Ελλάδα άνοιξα το φροντιστήριό μου. Αν και έχασα την περίοδο του παλιού κινηματογράφου στην Ελλάδα, κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με τη σειρά “Στο Παρά 5″».

Αρχικά ήταν διστακτική όταν της προτάθηκε ο ρόλος της Θεοπούλας, η οποία άφησε εποχή με τις ατάκες της.

«Στην αρχή, όταν μου προτάθηκε ο ρόλος για το «Πάρα 5» δεν ήθελα να παίξω. Είχα κάνει κάποιες μικρές τηλεοπτικές εμφανίσεις και μετά δεν με καλούσαν για δουλειά. Η Ειρήνη Κουμαριανού μου είχε πει ότι είναι ο ρόλος της ζωής μου… Πήγα στην παράγωγη και είδα ένα ψηλό παλικάρι με ωραίο χαμόγελο και μου είπε: «κυρία Παπαθεοδωρου, θα είστε μαζί μας». Ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης».

Με την Ειρήνη Κουμαριανού, την τηλεοπτική Σοφία του «Παρά 5», είχαν συμπρωταγωνιστήσει μαζί στο θέατρο και μάλιστα, η Έφη Παπαθεοδώρου διατηρούσε φιλία με την οικογένεια της ηθοποιού.

Η Έφη Παπαθεοδώρου συμμετέχει στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», ενώ παράλληλα γράφει, διαβάζει και μεταφράζει. Η ίδια είναι ασταμάτητη, καθώς είναι αποφασισμένη να μάθει ισπανικά για τις ανάγκες του ρόλου της σε μία σουηδική ταινία, στην οποία της ζητήθηκε να συμμετέχει.

Διαβάστε επίσης:

Η Θεοπούλα του «Παρα 5» επιστρέφει στην TV- Η ηλικία, οι σειρές και ζωή της Έφης Παπαθεοδώρου!

Έφη Παπαθεοδώρου: «Στο χωριό μου έδωσαν το όνομα "Θεοπούλα" σε λάδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved