Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: Απίθανο στιγμιότυπο με γνωστή ηθοποιό και το μπέρδεμα
Media

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: Απίθανο στιγμιότυπο με γνωστή ηθοποιό και το μπέρδεμα

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4» που προβάλλεται από την ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο που παρουσιάζει την εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για την πορεία τους στην μικρή οθόνη αλλά και την πολυετή και δυνατή φιλία που τους ενώνει.

Οι δύο δημοσιογράφοι – παρουσιαστές ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και για τις όμορφες και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις τους, που οι ίδιοι αποκαλούν «συζητήσεις». Ερωτώμενοι πώς καταφέρνουν και κάνουν τους καλεσμένους τους να αποκαλύπτουν πάντοτε άγνωστες πτυχές του εαυτού τους, απαντούν πως το “μυστικό” είναι πως τους ακούνε.

«Δεν κάνουμε συνέντευξη, κάνουμε κουβέντα…μπαίνουμε μέσα σε αυτό, με τις ιστορίες μας, συναισθηματικά. Εγώ “μπαίνω πολύ” στην ιστορία του αλλουνού» δηλώνει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Εγώ ρωτάω αυτά που θέλω να μάθω ως Θανάσης» συμπληρώνει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τονίζει πως την νοιάζει η απάντηση που θα δώσει ο εκάστοτε καλεσμένος αναφορικά με την εμπειρία του, την προσωπική του ζωή. «Έχω πάντοτε στο μυαλό μου και αυτούς που μας βλέπουν και θα πουν “να, κοίτα συνέβη και σε αυτήν!”» προσθέτει.

«Εάν θέλαμε να βγάλουμε “τίτλο”, δέκα θα είχαμε. Έχουμε την πείρα, την εμπειρία και τον τρόπο. Δεν είναι ο σκοπός αυτός» εξηγεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Σχετικά με απρόοπτα που τους έχουν τύχει, μιλούν για τεχνικά προβλήματα, για καλεσμένους που δεν έχουν εμφανιστεί στην ώρα τους ή και καθόλου.

«Παλαιότερα έχει τύχει να έρθει καλεσμένη και να μην αντιληφθεί ότι είμαι δημοσιογράφος, νόμιζε ότι είμαι και εγώ καλεσμένος» περιγράφει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Αναφορικά με την σκληρή επικαιρότητα που καλούνται να καταπιαστούν στην εκπομπή τους δηλώνουν πως είναι κάτι που πλέον δεν επιθυμούν και έχουν την πολυτέλεια να κάνουν.

«Την πρώτη μέρα θα φέρουμε έναν αστυνομικό συντάκτη να πει την είδηση 5 λεπτά, όπως σε ένα δελτίο και μετά τίποτα. Τι να πεις; Να πάρεις θέση; Να πεις άποψη;» εξηγούν.

Επιστρέφοντας και πάλι στο κομμάτι των συνεντεύξεων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρει πως παλαιότερα είχαν έναν «φόβο» με το να καλούν νέα πρόσωπα, καθώς δεν γνωρίζουν πολλά για εκείνους, κάτι που ωστόσο πλέον δεν ισχύει.

«Μάθαμε να φέρνουμε ανθρώπους με πιο “ανοιχτή καρδιά”» καταλήγει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε επίσης

Κλάμα! Επική στιγμή! Έπεσαν κάτω ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ερμήνευσε τα «Σχοινιά» του Παντελή και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στην Ελένη

«Γονάτισε» η Ελένη από τα γέλια με την αντίδραση του Μουρατίδη βλέποντας πώς ήταν μερικά χρόνια πριν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved