Παύλος Ορκόπουλος για Παγιδευμένους: «Ο Σπύρος Μαρκέτος είναι ένα τραγικό πρόσωπο»
Media

Παύλος Ορκόπουλος για Παγιδευμένους: «Ο Σπύρος Μαρκέτος είναι ένα τραγικό πρόσωπο»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και μετράει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, εμώ θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού θεάτρου.

Ο ηθοποιός με αφορμή τον ρόλο του στους Παγιδευμένους μίλησε για τον ήρωά του, ενώ αποκάλυψε αν ο ίδιος έχει αισθανθεί παγιδευμένος.

Θα θέλατε να μας μιλήσετε για το ρόλο σας στη σειρά του ΑΝΤ1;

Ο Σπύρος Μαρκέτος είναι ένας ταξίαρχος εν ενεργεία, αστυνομικός διοικητής Πειραιά που χαίρει του σεβασμού όλων, διότι διακρίνεται για την ειλικρίνειά του και από μια βαθιά αίσθηση καθήκοντος. Είναι υπεύθυνος άνθρωπος, οικογενειάρχης, με τρία παιδιά. Η γυναίκα του έχει φύγει από τη ζωή από ανακοπή, η μικρή του κόρη πηγαίνει στο δημοτικό, ο μεγάλος του γιος είναι εισαγγελέας και ο μικρός τον εκθέτει μονίμως με την παραβατική συμπεριφορά του. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται ο πατέρας του, ένας άνθρωπος της νύχτας που έχει κάνει φυλακή και ελέγχει τον υπόκοσμο της περιοχής. Στα παιδιά του ο Σπύρος έχει πει ότι ο παππούς τους έχει πεθάνει. Έτσι, η ξαφνική επανεμφάνισή του τον φέρνει σε δεινή θέση και θα υποστεί πολλά στη συνέχεια. Είναι παγιδευμένος! Ενώ είναι σε ηλικία συνταξιοδότησης, αλλάζει το τοπίο της ζωής του. Οι συμπεριφορές κατ’ αρχάς του μικρού του γιου και στη συνέχεια του πατέρα του θα τον αναγκάσουν να προβεί σε ενέργειες που όχι μόνο δεν ελέγχει, αλλά δεν είχε καν φανταστεί. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον του ρόλου. Και για τον ηθοποιό και για τον τηλεθεατή, βέβαια. Ο Σπύρος Μαρκέτος είναι ένα τραγικό πρόσωπο.

Έχετε αισθανθεί ποτέ στη ζωή σας παγιδευμένος;

Νομίζω πως όλοι μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, παγιδευόμαστε στην καθημερινή μας ζωή. Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε εκείνη την ώρα, αλλά έρχεται η στιγμή που, ξαπλώνοντας στο κρεβάτι μας, αναλογιζόμαστε διάφορα και αισθάνομαι κάπως.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved