Ορκόπουλος: Αυτή είναι η επί 44 χρόνια ηθοποιός σύζυγός του! Έτσι κρατάει τον γάμο τους ζωντανό!
Showbiz

Ορκόπουλος: Αυτή είναι η επί 44 χρόνια ηθοποιός σύζυγός του! Έτσι κρατάει τον γάμο τους ζωντανό!

Ο Παύλος Ορκόπουλος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» και υποδύεται τον μυστηριώδη Σπύρο Μαρκέτο. 

Μέχρι πέρυσι τον απλαμβάναμε στις Άγριες Μέλισσες ενώ και στο παρελθόν μας έχει χαρίσει πολύ όμρφες ερμηνείες, είτε σε κωμικούς είτε σε πιο δραματικούς ρόλους.

Στην προσωπική του ζωή πάντως, ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας πολύ τρυφερός σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών που μάλιστα ακολουθούν τα χνάρια του ίδιου και της συζύγου του Νίκης Χατζίδου στον χώρο της υποκριτικής τέχνης. Η κόρη τους Βάσω Ορκοπούλου έχει ήδη αποδείξει ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο ενώ ο γιος τους έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία.

Έτσι κρατιέται ο γάμος τους ζωντανός

Για όλα στη ζωή, ειδικά όταν θες να λες ότι έχεις πετύχει, θα πρέπει να ιδρώσεις και σίγουρα ο Παύλος Ορκόπουλος την... ιδρώνει τη φανέλα της οικογενειακής του ευτυχίας, έχοντας καταφέρει να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του με τη σύζυγό του ο οποίος υφίσταται εδώ και παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Ο Παύλος Ορκόπουλος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει και τη... συνταγή του για κάτι τέτοιο. Όπως είχε παραδεχτεί, καθημερινά, όταν ξυπνάει εκείνος πρώτος, φτιάχνει στη γυναίκα του καφέ και της αφήνει ένα μικρό σημείωμα γεμάτο τρυφερά λόγια για να το διαβάσει εκείνη.

«Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ”. Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας. Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό. Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 44 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις», είχε εξομολογηθεί ο Παύλος Ορκόπουλος για τη Νίκη Χατζίδου η οποία φαίνεται πως συνεχίζει να κοιτάει τον άντρα της ζωής της με την ίδια λαχτάρα και την ίδια αγάπη με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved