Media

Asia Express: Ο Αϊβάζης μπήκε στο παιχνίδι αλλά δεν είχε την υποδοχή που περίμενε και τα «πήρε»

Gossip-tv Team

Asia Express: Αυτή την εβδομάδα, το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στο Λάος, μία χώρα με απίστευτη φυσική ομορφιά, βαθιά βουδιστική παράδοση και μεγάλη ιστορία.

Μία χώρα όμως με διαφορετικούς ρυθμούς και διαφορετικές συνήθειες από την Καμπότζη, που τα ζευγάρια του Asian Express θα ανακαλύψουν από την αρχή του race της ασυλίας!

Η νέα χώρα κρύβει νέες αποστολές, νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ, αλλά και νέες αφίξεις!

Οι ηθοποιοί, Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος, φτάνουν στο Λάος και μπαίνουν στο παιχνίδι! Ο Γιάννης και ο Λευτέρης, φίλοι και συνάδελφοι, θα αφήσουν για λίγο το θεατρικό σανίδι και θα ξεκινήσουν το auto stop! Πώς τους υποδέχτηκαν τα υπόλοιπα ζευγάρια τους νέους παίκτες;

«Νιώθω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί, δεν τον ξέρω τον Αϊβάζη, δεν έχουμε συναναστραφεί, φαίνεται όμως, μπήκαν και οι δύο με μια διάθεση τύπου… “Ήρθαμε να σας κερδίσουμε”», ήταν τα σχόλια του Fipster

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό», σχολίασε ο Γιάννης Αϊβάζης βλέποντας την μη αναμενόμενη υποδοχή των παικτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved