Media

Ο Τσαλίκης «τα βάζει» με το ζεύγος Γκουντάρα και τους συγκρίνει με τον... Ξανθόπουλο - «Θα τρελαθώ»

Gossip-tv Team

Από χθες (21/10) έχει προκληθεί σάλος από τις αποκαλύψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα για τα όσα γινόντουσαν κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με το κανάλι του ΣΚΑΙ, τόσο στο Big Brother, όσο και στην εκπομπή που παρουσίαζαν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν και τον «πόλεμο» που δέχτηκαν από το κανάλι αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν από το κοινό.

Η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές. Το ότι όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό θα συμφωνήσω. Δεν το κατάλαβα ούτε κι εγώ γιατί έγινε, δεν έχω μιλήσει για όλο αυτό και προφανώς ούτε ο Γρηγόρης και σκεφτόμουν σήμερα αν είναι το timing καλό», δήλωσε η ίδια

Για το Big Brother, η Νάταλι Κάκκαβα είπε: «Η πρόταση η αρχική ήταν πως ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό, το οποίο θα έχει ένα έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης, με δημοσιογραφικές ερωτήσεις, πιθανότατα θα μπορούσαμε να μπαίναμε μέσα στο σπίτι, θα κάναμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Πάμε στο πρώτο live και μας λένε ''δεν θα παρεκκλίνετε από το auto cue ούτε στο και''. Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες, δεν είχαμε δικαίωμα να βγει η προσωπική μας σφράγισα και να βγει η δική μας προσωπικότητα ούτε στο ''τόσο''».

Αυτά άκουσε ο Γιώργος Τσαλίκης και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «τα έβαλε» με το ζεύγος για τα όσα δήλωσαν και δεν δίστασε να τους συγκρίνει και με τον Ξανθόπουλο. Ο τραγουδιστής ήταν άκρως αφοπλιστικός και έδειξε πως δεν έχει ξεχάσει όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved