Ασλάνογλου: «Τηλεθεατές μου έχουν πει ότι η σειρά τους έχει κάνει να διπλοτσεκάρουν το σπίτι τους»
Media

Ασλάνογλου: «Τηλεθεατές μου έχουν πει ότι η σειρά τους έχει κάνει να διπλοτσεκάρουν το σπίτι τους»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι", της νέας σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ. 

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδιά της, η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και αυτός είναι μάλιστα και ένας λόγος που κάθε Δευτέρα βράδυ είναι πρώτο trend στο Twitter.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου υποδύεται στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" τον ρόλο της Ευαγγελίας, της γυναίκας του Νικόλα (Σπύρος Παπαδόπουλος), η οποία και δολοφονήθηκε από την συμμορία, που μπήκε στο σπίτι τους, για να τους ληστέψει. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για όλους και για όλα...

Η σειρά πραγματεύεται μια πολύ δύσκολη συνθήκη...

Θίγει τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας στο οικογενειακό κομμάτι, στη σχολική κοινότητα, στις φιλικές σχέσεις. Γιατί το βλέπουμε καθημερινά και στις ειδήσεις όσον αφορά τον σχολικό εκφοβισμό, με τις συμμορίες ανηλίκων - σε όλα αυτά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Και επειδή πολλά από αυτά φαίνεται ότι ξεκινούν από το σπίτι, τον βασικό πυρήνα για την κακοποιητική και παραβατική συμπεριφορά κάποιου παιδιού, για εμένα ευθύνονται οι γονείς.

Γιατί δεν γίνεται να είσαι γονιός και να μην καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί σου, είτε αυτό δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά είτε την εκδηλώνει σε άλλους. Νομίζω ότι το βλέπουν, αλλά το παραβλέπουν. Κι εκεί είναι που στέκεται και η σειρά. Βλέπουμε πως η κόρη του Νικόλα και της Ευαγγελίας (ρόλους που υποδυόμαστε εγώ
και ο Σπύρος) είναι θυμωμένη, είναι πιο κλειστή, κάτι κρύβει.

Αν δεν εστιάσεις στο παιδί, δεν ασχοληθείς μαζί του και δεν το παρακολουθήσεις δεν θα το καταλάβεις γιατί οι έφηβοι δυσκολεύονται να μιλήσουν. Νομίζουν ή ότι «καρφώνουν» ή ότι δεν είναι δυνατοί να το αντιμετωπίσουν ή ότι φοβούνται. Και ο φόβος είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας στο να εκφράσουν αυτό που συμβαίνει.

Μπήκες στη διαδικασία να τσεκάρεις αν έχεις κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού;

Μου το έχουν πει πολλοί άνθρωποι που συναντώ στον δρόμο και φίλοι μου ότι η σειρά τους έχει κάνει να είναι πιο προσεκτικοί, να κλειδώνουν την πόρτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος πρέπει να φοβάται, απλώς πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Εχω συναγερμό στο σπίτι, είμαι προσεκτική.

Ως μητέρα μικρού παιδιού, πώς διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα προβλήματα;

Αυτό που με έχει προβληματίσει με τη σειρά είναι ότι έχω ένα αγόρι τεσσεράμισι ετών και σε 10 χρόνια θα είναι στην εφηβεία και πρέπει να του δώσω ό,τι μπορώ για να το θωρακίσω, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Γιατί σίγουρα θα βρεθεί μπροστά σε έναν καβγά, είτε θα μπλέξει ο ίδιος είτε θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας. Στα σχολεία ξέρουμε ότι γίνεται, δεν είναι τα παιδιά σε μια γυάλα.

Θέλω να ξέρει πότε είναι η στιγμή να πηδήξει από το τρένο πριν αυτό εκτροχιαστεί. Να σκέφτεται πώς να αποφεύγει καταστάσεις χωρίς να φοβάται και πάνω από όλα να μη φοβάται να μιλήσει σε εμένα και στον πατέρα του.

Ο ρόλος σου αφορά μια δυναμική γυναίκα γεμάτη μυστικά.

Μπορείνα φαίνεται σκληρή, απόμακρη, μπορεί, όπως λένε η κόρη της και ο σύζυγός της να είναι απλησίαστη, αλλά για κάποιο λόγο τα κάνει όλα αυτά. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει λόγος της συγχωρείται η απιστία. Είναι μια γυναίκα με πολλά μυστικά, που θα αποκαλυφθούν και θα ταράξουν τη ζωή της οικογένειάς της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved