Μαρίνα Ασλάνογλου: Όλα όσα αποκάλυψε για το παρασκήνιο του ρόλου της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»!
Media

Μαρίνα Ασλάνογλου: Όλα όσα αποκάλυψε για το παρασκήνιο του ρόλου της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι"

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και φέτος την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Αν και την ξεχωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, απείχε από τη μικρή οθόνη για
14 ολόκληρα χρόνια. Φέτος η Μαρίνα Ασλάνογλου επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ1, μια σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση, και μίλησε στη Realnews τόσο για τον ρόλο της όσο και για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει με τον σύζυγό της δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, και έχοντας στην αγκαλιά της τον τετράχρονο γιο τους Κωνσταντίνο.

Επιστρέφεις τηλεοπτικά στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι", με την οποία έχουμε χάσει τον ύπνο μας... Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Είχα 14 χρόνια να κάνω τηλεόραση, χωρίς να την απορρίπτω. Ηθελα, όμως να είμαι συγκεντρωμένη, να αφοσιωθώ στο θέατρο που αγαπώ πολύ. Στο παρελθόν, είχα κάνει και θέατρο και τηλεόραση και δεν έβγαινε ψυχολογικά... Περνούσα πολύ στρες και άγχος να φύγω από τα γυρίσματα, να πάω στο θέατρο, να δώσω το 100% στην παράσταση. Και μετά το τέλος της παράστασης από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το άλλο πρωί, πρέπει να διαβάσεις να ξεκουραστείς να κοιμηθείς να κάνεις κάτι για εσένα, γιατί άνθρωπος είσαι, θέλεις να δεις έναν φίλο.

Ο ωφέλιμος χρόνος ο δικός μου ήταν ανύπαρκτος. Ετσι αποφάσισα ότι θέλω για ένα διάστημα να είμαι μόνο στο θέατρο. Να κάνω πράγματα, να δοκιμαστώ, να
κάνω απαιτητικούς ρόλους και συνεργασίες. Αυτά που ονειρευόμουν. Στα χρόνια που πέρασαν μου έγινε συνήθεια. Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάτι τηλεοπτικό, σκεφτόμουν τη θεατρική σεζόν μου.

Στο θέατρο ήμουν πριν από το Πάσχα, όταν μου τηλεφώνησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μου είπε ότι μετά από πολλά χρόνια θα έκανε μια σειρά και θα ήθελε να είμαι μαζί του. Απάντησα αμέσως «ναι», γιατί τον Σπυρο τον γνωρίζω παρα πολλά χρονιά, τον αγαπάω πολύ και τον θαυμάζω και δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί. Μόλις
μου έστειλαν τα πέντε πρώτα επεισόδια, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και επέλεξα για την πρώτη σεζόν που θα κάνω τα γυρίσματα, να μην κάνω θέατρο.

Φέτος, λοιπόν, είσαι εκτός θεάτρου.

Ειδικά τώρα που έχω το παιδάκι μου, χαίρομαι που επιτέλους μετά από 20 χρόνια, έχω ελεύθερο Σαββατοκύριακο. Προσπαθώ ώστε οι επιλογές μου να με κάνουν χαρούμενη και να με γεμίζουν. Ειδικά με αυτή τη σειρά νιώθω τόσο χαρούμενη και υπερήφανη που είμαι μέρος της. Κάθε ημέρα στο γύρισμα υπάρχει από όλους ένας συνδυασμός θετικής ενέργειας και είμαι πολύ χαρούμενη. Εκτιμώ ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη μας τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, αλλά και τον πολυβραβευμένο συγγραφέα σεναριογράφο, τον Γιάννη Σκαραγκά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved