Σπύρος Πώρος: Η συμμετοχή στο America's next top model, τα 5 παιδιά σε 3 ηπείρους και το GNTM!
Media

Σπύρος Πώρος: Η συμμετοχή στο America's next top model, τα 5 παιδιά σε 3 ηπείρους και το GNTM!

Ο Σπύρος Πώρος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον λόγο που δεν έχει καμία σχέση με την πρώην σύζυγό του, την συμμετοχή του στο “America's next top model” και τα 5 παιδιά του σε 3 ηπείρους.

Ο γνωστός φωτογράφος είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη: «Οι γονείς μου δεν ήταν αυστηροί, η μητέρα μου ήταν ελεύθερο πνεύμα. Έχω 6 αδέλφια, με μερικά δεν έχω κοινά βιώματα. Έχω 5 παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα 5 παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους, έχουν γνωριστεί».

«Θα έκανα συνάντηση για το GNTM ή για το «My style rocks», ήμουν γκεστ κριτής στο Americas next top model. Θα άλλαζα πολλά στο ελληνικό GNTM, κάποια πράγματα είναι τραβηγμένα ή δεν χρειάζονται και άλλα που θίγουν την αξιοπρέπεια των παιδιών. Το ριάλιτι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα», είπε σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων.

«Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνεις ένα μοντέλο να κλαίει, χωρίς να υπάρχει έπαρση», συμπλήρωσε.

«Πέρασα από “κακοτοπιές” άλλα δεν κόλλησα σε κάτι. Έχει τελειώσει το θέμα με την σύζυγό μου, υπήρξε απατή, δεν αποκαθίστανται οι σχέσεις μας. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», κατέληξε ο γνωστός φωτογράφος.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved