Σασμός spoiler: Η ανακοίνωση του Αστέρη που θα σοκάρει την Αργυρώ
Media

Σασμός spoiler: Η ανακοίνωση του Αστέρη που θα σοκάρει την Αργυρώ

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ με τον Αστέρη δεν μπορούν να αποφύγουν τις συναντήσεις και σε μία από αυτές έρχονται κοντά.

Παράλληλα, ο Μανόλης εξομολογείται στον παπά την αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, ενώ η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο και τον απειλεί. Από την άλλη, Μαθιόςς και Βασιλική ετοιμάζονται να παντρευτούν


Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα και εκείνη ανυπομονεί να γίνουν όλα όπως τα έχουν ονειρευτεί χωρίς να τους εμποδίσει τίποτα αυτή τη φορά. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, η οποία πιστεύει πως για όλα φταίει η Αργυρώ.

Μάλιστα, δεν αργεί να ξεσπάσει εναντίον της. Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί. Ωστόσο, ο κάτοχός του αρνείται να τον παραδώσει χωρίς ανταλλάγματα. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει, καθώς η κατάσταση ξεφεύγει πια από τον έλεγχό της. Από την άλλη, η απόσταση ανάμεσα στην Αργυρώ και στον Σταύρο μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και κανένας από τους δύο δεν μοιάζει πια διατεθειμένος να παλέψει για τον γάμο τους.

Το ίδιο, όμως, μεγαλώνει και η ένταση στη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη και όλα δείχνουν πως η παρουσία του Παύλου τούς έχει επηρεάσει. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο και ετοιμάζεται να πάει να τον συναντήσει για να έχουν μία κουβέντα έξω από τα δόντια. Η γυναίκα τον απειλεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της και να μην τολμήσει να ακουμπήσει τους γιους της.

Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν ακόμη μία κρυφή συνάντηση και έρχονται κοντά. Ωστόσο, δεν έχουν αντιληφθεί πως από μακριά τούς παρακολουθεί η Καλλιόπη. Η τελευταία, όμως, αποφασίζει να εμφανιστεί και ξεσπάει ξανά εναντίον της κοπέλας. Καλλιόπη και Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, και ανταλλάσσουν σκληρά λόγια.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική μαθαίνει πως ο παπα-Μιχάλης δεν θέλει να τους παντρέψει και προσπαθεί να τον πείσει, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα, ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του, αποφασίζει να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι για λίγες ημέρες. Η Κατερίνα είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για την υγεία του και τη συμπεριφορά του, αλλά δεν της αφήνει περιθώριο να τον βοηθήσει. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, κανείς δεν καταφέρνει να τον προσεγγίσει.

Μόνο ο Αντώνης ανησυχεί πως ο παπάς έμαθε κάποιο θανάσιμο μυστικό και βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα αν θα πρέπει ή όχι να το αποκαλύψει. Εν τω μεταξύ, αρχίζει η προετοιμασία του γάμου. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιόςς γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved