Love Island: Ανατροπές, τρυφερά τετ α τετ και οι ανακοινώσεις της Παπαγεωργίου- Όσα θα δούμε απόψε!
Media

Love Island: Ανατροπές, τρυφερά τετ α τετ και οι ανακοινώσεις της Παπαγεωργίου- Όσα θα δούμε απόψε!

Love Island: Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης πρόκειται να παρακολουθήσουμε μεγάλες ανατροπές, ενώ μια αποχώρηση στο τέλος της βραδιάς θα φέρει πολύ μεγάλες συγκινήσεις. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι αγάπης, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, μιας και το παρακολουθούν χωρίς να χάνουν επεισόδιο!

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Love Island!

Η βραδιά στη σουίτα βοήθησε την Κλαούντια και τον Αλέξανδρο Λ. να χαλαρώσουν λίγο όχι όμως και να ξεχάσουν την επιστροφή της «οπτασίας» στο Love Island.

Το ενδεχόμενο να επιλέξει τον πρώην αγαπημένο της είναι υπαρκτό και αυτό ταράζει ιδιαιτέρως το νέο ζευγάρι. Ο Χρήστος προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις φτιάχνοντας πρωινό στη Νίκη και φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο αφού η ίδια το σχολιάζει πολύ θετικά στα κορίτσια.

Ο Φάνης θέλει να ζήσει το παιχνίδι συζητώντας με την Κατερίνα το ενδεχόμενο να τον επιλέξει τη Νίκη. Παράλληλα ο Παναγιώτης επιχειρεί μία νέα προσέγγιση στην Κατερίνα θέλοντας να μάθει το λόγο που άλλαξε στάση απέναντί του. Το μήνυμα στο κινητό της Νίκης δεν αργεί να έρθει και της δίνει τη δυνατότητα να βγει ραντεβού με τρία αγόρια, τους δύο singles και έναν Islander που θα επιλέξει εκείνη.

H κρίσιμη ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι αντιζηλίες ανάμεσα στα κορίτσια δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο ερχομός της Ηλιάνας στη βίλα του Love Island σημαίνει την έναρξη του coupling αλλά και την αποχώρηση ενός παίκτη! Η Νίκη διαλέγει το ταίρι της και ένας Islander αποχωρεί!

Δείτε παρακάτω το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved