Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρωτή κοινή φωτό με τον πρώην σύζυγό της μετά τις φήμες επανασύνδεσης
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρωτή κοινή φωτό με τον πρώην σύζυγό της μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να βρίσκεται στην Τενερίφη από όπου παρουσιάζει το Love Island όμως στο μεταξύ είπε να μιλήσει λίγο και για τα προσωπικά της. 

Έχοντας δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη, η όμορφη παρουσιάστρια δείχνει να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Άλλωστε το παραδέχεται και η ίδια ότι είναι πολύ καλά στα προσωπικά της.

Όλο αυτό το διάστημα, το μοντέλο και παρουσιάστρια κρατούσε σιγή ιχθύος για την επανασύνδεση αυτή, όμως με αφορμή μια ερώτηση διαδικτυακού της φίλου στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα Q&A, θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για το πως είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του, δείχνοντας όμως το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας για τον άλλο.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» σημείωσε στη λεζάντα η φωτογραφία.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved