Παπαγεωργίου για Love Island: «Μέχρι στιγμής περναώ υπέροχα, είμαι ευτυχής»
Showbiz

Παπαγεωργίου για Love Island: «Μέχρι στιγμής περναώ υπέροχα, είμαι ευτυχής»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην Τενερίφη για τα γυρίσματα του ριάλιτι που παρουσιάζει, το Love Island και μιλάει για την εμπειρία της αλλά και για τη σκληρή δουλειά όλων όσοι εμπλέκονται στην παραγωγή!

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε στο Hello για τον τρόπο που της έγινε η πρόταση να παρουσιάζει το Love Island, πώς τελικά κατέληξε να τη δεχτεί αλλά και πώς περνάει στην Τενερίφη, όπου βρίσκεται η βίλα.

Πώς έγινε η πρόταση να πάρεις τα ηνία του «Love Island»;

Είναι γνωστό ότι μου αρέσουν πολύ τα reality shows. Τα παρακολουθώ μανιωδώς και τα έχω δει όλα, από όποια χώρα μπορεί κάποιος να φανταστεί, μέχρι και την Ασία. Επιπλέον, ξεκίνησα από reality, οπότε ήταν πιο εύκολο να με προσεγγίσουν. Όσον αφορά το γιατί έγινε σε μένα η πρόταση, δεν ξέρω, αλλά πιστεύω πως βοήθησαν όλα τα στοιχεία που ανέφερα.

Δηλαδή, σε κάλεσαν στο τηλέφωνο και σου είπαν «έχουμε αυτό το format, θα θέλαμε να το συζητήσουμε»;

Όχι, κάλεσαν την Έλενα (σ.σ. Χριστοπούλου) γιατί εγώ δεν έχω καλές σχέσεις με το τηλέφωνο. Επίσης, αν δεν λήξει το συμβόλαιό μου, δεν συζητώ για κανένα project. Περιμένω μέχρι και την τελευταία ημέρα προκειμένου να είμαι συνεπής. Έτσι, είχε προηγηθεί μια κουβέντα και, αφότου μίλησα με τον Alpha, τα βάλαμε κάτω και συζητήσαμε. Είχα παρακολουθήσει το «Love Island» και μου άρεσε πολύ. Εφόσον λοιπόν είχα και τις ευχές των παλιών μου συνεργατών, πήγα στο ραντεβού. Το συζήτησα όμως, δεν είπα αμέσως το ναι. Το συζήτησα και με τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί και των οποίων η γνώμη με ενδιαφέρει -όταν υπάρχει αληθινή συμπάθεια, το αισθάνεσαι. Επομένως, άκουσα πολλές απόψεις.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, άκουσες την Ηλιάνα και, προφανώς, την Έλενα.

Στο τέλος της ημέρας, την απόφαση πρέπει να την παίρνεις πάντα εσύ, κι εμείς το κάνουμε επί πολλά χρόνια με την Έλενα. Αν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα και δεν πάει καλά, θα ρίχνεις την ευθύνη σε εκείνον. Δεν χρειάζεται να το έχεις αυτό στη ζωή σου. Πάρε την απόφαση μόνος σου, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Πριν αποδεχθείς την πρόταση για το «Love Island», παρακολούθησες το αντίστοιχο βρετανικό σόου;

Ναι, όπως και το αμερικανικό επειδή έχω πολλούς φίλους στο L.A. Οπότε, είχα εικόνα.

Πώς το βρήκες;

Ανταποκρίνεται στη βρετανική κουλτούρα. Θα ήθελα πολύ να έχει αντίστοιχη πορεία κι εδώ. Τα παιδιά του βρετανικού «Love Island» λαμβάνουν πολλή αγάπη από τον κόσμο και έχουν πολύ καλή εξέλιξη συμμετέχοντας σε διάφορες συνεργασίες. Υπάρχουν σειρές για τα πάντα, για ρούχα, παπούτσια κ.ά. Αν καταφέρουμε και στην Ελλάδα να βοηθήσουμε τα παιδιά επαγγελματικά, προσωπικά θα χαρώ πολύ.

Τι βλέπουμε στο «Love Island»;

Κατ’ αρχάς, ένα πολύ όμορφο τοπίο και ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι. Σίγουρα δεν είναι σαν το ελληνικό, αλλά υπάρχουν φοίνικες, θάλασσες, ωραίοι άνθρωποι με χιούμορ και μια υπέροχη βίλα. Μέχρι στιγμής, περνάω υπέροχα, είμαι ευτυχής. Είναι αρκετά νωρίς ακόμη ωστόσο.

Η βίλα χτίστηκε για το «Love Island»;

Υπήρχε ως κτίσμα, αλλά, μετά την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε, δεν συγκρίνεται το μετά με το πριν. Όλοι έχουμε δουλέψει πολύ. Υπάρχει στρατός από καμεραμάν, ανθρώπους της παραγωγής και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, που έχει αναλάβει το voice over, διαθέτει φοβερό χιούμορ. Γενικά, όλοι οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και αφοσιωμένοι στο project. Πρόκειται για κάτι πολύ ξεχωριστό, πολύ δυνατό.

Το βρετανικό σόου λοιπόν έχει γίνει εμμονή. Φιλοδοξείς να συμβεί το ίδιο και με το ελληνικό προϊόν;

Πιστεύω πολύ στο ελληνικό «Love Island» γιατί βλέπω πώς εργάζονται η παραγωγή και ο σταθμός. Διαπιστώνω συνεχώς τον επαγγελματισμό και το όραμά τους, χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να εξελιχθούμε. Υπάρχει όμως μια σημαντική δυσκολία σε σύγκριση με το βρετανικό πρόγραμμα: δεν μιλάμε αγγλικά, μιλάμε ελληνικά, κάτι το οποίο βάζει περιορισμούς, ανεξάρτητα με την ποιότητα της δουλειάς, ακόμα και σε σειρές. Αν θέλετε, το γυρνάμε στα αγγλικά με υπότιτλους κι εγώ πάω για διεθνή καριέρα! (γέλια)

Το βρετανικό σόου έχει διακριθεί με BAFTA, παράλληλα όμως έχει επικριθεί. Λένε ότι έχουν επιλεχθεί παίκτες με βάση το σώμα τους, ότι γίνονται διακρίσεις κ.λπ. Σκέφτεσαι ότι υπάρχει παρόμοιο ενδεχόμενο και για το ελληνικό «Love Island»;

Σίγουρα θα επικριθεί για πολλούς λόγους. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Δεν νομίζω να έχει υλοποιηθεί ποτέ project χωρίς αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο εσείς πάτε με πρόσημο τη θετικότητα.

Πάντα! Ούτως ή άλλως, αυτό συμβαίνει και στη ζωή: σε κάποιους αρέσουμε, σε άλλους όχι. Δεν πρέπει να εστιάζουμε στα αρνητικά σχόλια, εκτός αν μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε.

Θα πήγαινες ως παίκτρια;

Αν ήμουν ελεύθερη. Με τόσα μηνύματα που παίρνω από τους κολλητούς μου, που θέλουν να βρουν ταίρι, να βγουν ένα ραντεβού κ.ο.κ., αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να τους πάρω και να κάνουμε εμείς το «Love Island»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved