Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με γαλάζιο μίνι φόρεμα και «προκαλεί εγκεφαλικά» στην Τενερίφη!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με γαλάζιο μίνι φόρεμα και «προκαλεί εγκεφαλικά» στην Τενερίφη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Τενερίφη, μιας και παρουσιάζει το Love Island , το νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Η ίδια είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα, που η καριέρα της απλώνεται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, μιας και έχει πραγματοποιήσει πολλές δουλειές στην Ιταλία, αλλά και στη Νέα Υόρκη.

Η Ηλιάνα Παπααγεωργίου είναι πολυάσχολη και μέσα σε όλα όσα έχει αναλάβει επαγγελματικά, αυτήν την φορά έχει δώσει προτεραιότητα στο Love Island, το νέο ριάλιτι αγάπης στου ΣΚΑΪ. Το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται στην Τενερίφη, μιας και το ριάλιτι διαδραματίζεται εκεί και οι φωτογραφίες που πολύ συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι απολαυστικές και η ίδια δείχνει να... λάμπει και να το απολαμβάνει!

Πριν από λίγες ώρες και λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει με ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα, το οποίο είχε στο πλάι και μερικά σκισίματα, που το έκανε ακόμα περισσότερο σέξι. Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλη, που όπως φαίνεται, της πηγαίνει πάρα πολύ...

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτό που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved