Αμανατίδου: «Η Καγιά μπορεί να τσεκάρει στα μηνύματά της - Δεν συγκρίνω την Ηλιάνα με την Βίκυ»
Media

Αμανατίδου: «Η Καγιά μπορεί να τσεκάρει στα μηνύματά της - Δεν συγκρίνω την Ηλιάνα με την Βίκυ»

H Άννα Αμανατίδου ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά δεν τη βοήθησε μετά το GNTM και η Βίκυ απάντησε και η πρώην παίκτρια θέλησε με νέες δηλώσεις να ξεκαθαρίσει τα πράγματα!

Αρχικά η Άννα Αμανατίδου είπε: «Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου».

Η Βίκυ Καγιά απάντησε σχετικά μετις δηλώσεις της Άννας«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…».

Η Άννα Αμανατίδου σε νέες δηλώσεις της ξεκαθάρισε:

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα.»!

Και πρόσθεσε: «Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. αλλά δεν επικοινωνήσαμε περεταίρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι.. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved