Παπαγεωργίου: Η 2η ευκαιρία με τον πρώην σύζυγό της, η πρόταση γάμου και το ενδεχόμενο ενός παιδιού
Showbiz

Παπαγεωργίου: Η 2η ευκαιρία με τον πρώην σύζυγό της, η πρόταση γάμου και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να βρίσκεται στην Τενερίφη από όπου παρουσιάζει το Love Island όμως στο μεταξύ είπε να μιλήσει λίγο και για τα προσωπικά της. 

Έχοντας δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη, η όμορφη παρουσιάστρια δείχνει να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Άλλωστε το παραδέχεται και η ίδια ότι είναι πολύ καλά στα προσωπικά της. Σκέφτεται να ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ίδιο άνθρωπο και πόσο την αφορά η απόκτηση ενός παιδιού; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα...

Αναμφισβήτητα, φέτος πρωταγωνίστησες. Μεταξύ άλλων, είδαμε και κάποιες φωτογραφίες σου με τον Γιάννη Καραβασάνη. Εσύ πώς αισθάνθηκες όταν τις είδες;

Όταν περνάς καλά, σου φαίνονται όλα ωραία. Από την άλλη, όταν δημοσιοποιείται κάτι χωρίς να το θέλεις, έχεις και την αίσθηση της παραβίασης. Ωστόσο, επειδή αυτό αποτελεί μέρος της δουλειάς μας, το κατανοώ, αν και είναι κάτι που δεν συνηθίζεται!

Φαίνεσαι όμως χαρούμενη.

Γιατί να μην είμαι χαρούμενη; Την υγεία μου την έχω, τι άλλο θέλω;

Δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στο love story σου με τον Γιάννη Καραβασάνη. Πιστεύεις στις δεύτερες ευκαιρίες;

Πλέον ναι, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω όμως πώς μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη.

Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Εσύ πώς αποφάσισες να μην τελειώσει;

Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ όμως πλέον εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και αφήνω για λίγο στην άκρη τη λογική. Θέλω να είμαι χαρούμενη και να περνάω καλά και όχι να προβληματίζομαι με κάτι που δεν συνηθίζεται.

Ο Γιάννης είναι εκτός του μιντιακού κόσμου. Πώς διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη δημοσιότητα ένας αρχιτέκτονας;

Δεν ξέρω πώς θα του φανεί τώρα που μιλάμε για αυτόν. Ωστόσο, επειδή είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

Παρά τη θέλησή σου, όπως ανέφερες στο «Πρωινό μας», γράφτηκαν πολλά άρθρα, έγινε μεγάλη έρευνα. Σε προβλημάτισε όλο αυτό;

Δεν με προβλημάτισε. Με τόσο πολλές εκπομπές που προσπαθούν να καλύψουν τόσο πολλά θέματα, υπάρχει και κάποια υπερβολή, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση. Βέβαια, δεν αισθάνθηκα καλά ούτε μου άρεσε. Είναι κάποια πράγματα που επιλέγεις να κρατάς για τον εαυτό σου και αυτό που δεν θέλεις να μοιράζεσαι δεν θέλεις να το ψάχνει και ο άλλος. Για να μη μιλάς για αυτό, σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, το οποίο δεν γνωρίζει ο κόσμος, μόνο οι γονείς σου. Ό,τι έγινε έγινε όμως.

Γράφτηκαν και αναλήθειες;

Σαφώς! Μέχρι και ο πατέρας μου με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει: «Αυτό δεν είναι αλήθεια». «Μην το διαβάζεις κι εσύ, άσ’ το να πάει στα κομμάτια», του απαντώ συνήθως.

Πώς το διαχειρίζονται οι γονείς σου;

Πριν ξεκινήσει το «GNTM», είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Οι γονείς μου είναι πολύ καλοί και ήρεμοι. Έχουν μια γλυκύτητα ως άνθρωποι και δεν ανακατεύονται. Δεν τους αρέσουν τα κουτσομπολιά και οι πολλές συζητήσεις. Γι’ αυτό και δεν τους αναφέρω δημόσια, δεν θέλω να τους φέρνω σε δύσκολη θέση. Όλοι οι γονείς, ωστόσο, όσο καλοί άνθρωποι κι αν είναι, δεν χαίρονται όταν πειράζεις το παιδί τους. Σε μένα δεν θα πουν κάτι, αλλά ξέρω ότι θα το συζητήσουν μεταξύ τους και με την αδελφή μου.

Είναι ωραίο που δεν είναι επεμβατικοί.

Πάντα ήθελαν να είμαστε χαρούμενες εγώ και η αδελφή μου και να πάρουμε το δρόμο μας.

Το ενδεχόμενο του γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που σε αφορά;

Νομίζω ότι με αφορούσαν περισσότερο όταν ήμουν πιο μικρή. Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω ένα παιδάκι, θα χαρώ πάρα πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν θεωρώ ότι τώρα θα μπορούσα να είμαι όσο παρούσα θα ήθελα. Ωστόσο η απόκτηση ενός παιδιού, ναι, με αφορά.

Έχει γνωστοποιηθεί ότι έχεις κάνει ήδη ένα γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη. Έχεις δεχθεί λοιπόν μια πρόταση.

Δεν το γνωστοποίησα εγώ. Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου, έγινε για διαδικαστικούς λόγους. Δεν ήταν από τους γάμους στους οποίους το ζευ­γάρι έχει καλεσμένους.

Αν δεχθείς μια πρόταση γάμου -από τον Γιάννη ή γενικά-, πώς θα την αντιμετωπίσεις;

Εξαρτάται από το ποιος θα μου την κάνει. Αν πάω να πάρω ένα χυμό το πρωί και ο περιπτεράς μού ζητήσει να τον παντρευτώ, θα του πω «κάτσε, δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά»! Αν εκείνη τη στιγμή αισθανθώ ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να δεσμευτώ κι εκείνος ο κατάλληλος άνθρωπος για να προχωρήσω στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα χαρώ. Και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει ένστικτο - για να σου κάνει πρόταση γάμου ο άλλος, ξέρει και ξέρεις.

Τι θέλεις από τον άνθρωπο με τον οποίο θα αποφασίσεις να συμπορευτείς;

Ηρεμία, χαρά, ασφάλεια, να ξέρω ότι είναι μαζί μου, δίπλα μου, ότι θα επιστρέφω από τη δουλειά και θα τρώμε μαζί. Απλά πράγματα, δεν θέλω κάτι άλλο.

Αυτά τα ωραία πράγματα που μας περιγράφεις τα βιώνεις αυτή την περίοδο;

Ναι. Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά.

Είσαι ερωτευμένη;

Είμαι καλά. Είμαι συγκρατημένη πια.

Εκεί όμως που ξανασυναντηθήκατε με τον Γιάννη, ήρθε το «Love Island» του ΣΚΑΙ και πρέπει να είσαι στην Τενερίφη.

Έχω ταξιδέψει τόσο πολύ στη ζωή μου και έχω ζήσει σε τόσες χώρες που δεν μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τώρα, μάλιστα, που μένω με τόσα άτομα και έχω παρέα, είναι τέλεια. Θα ήθελα να παραμείνω στην Ελλάδα λίγο ακόμα, αλλά όλα έχουν ένα timing.

Πηγή: Hello

Δείτε παρακάτω κοινές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον σύντροφό της Γιάννης Καραβάση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved