Πετρετζίκης: Αναφέρθηκε το όνομά του στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού και δείτε πώς αντέδρασε!
Media

Πετρετζίκης: Αναφέρθηκε το όνομά του στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού και δείτε πώς αντέδρασε!

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι σίγουρα από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές της σειράς Σασμός και μάλιστα το μαρτυρούν συχνά οι αντιδράσεις του δημόσια, μέσω των social media. 

Μία τέτοια στιγμή ήρθε και σήμερα (27/10) όταν ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο αποψινό επεισόδιο.

Η σκηνή αυτή ήταν στο καφενείο του Παντελή, όταν ο Μαθιός βρέθηκε εκεί για να ανακοινώσει, ουσιαστικά σε όλο το χωριό, ότι παντρεύεται επιτέλους την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Βασιλική και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Όταν το άκουσαν οι συγχωριανοί φυσικά και χάρηκαν αλλά ακόμα παραπάνω χάρηκε ο καφετζής ο οποίος αφού ευχήθηκε στον γαμπρό είπε στη γυναίκα του, την Άννα ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο γιατί πρέπει να βγάλει το... γαμήλιο μενού για το γαμήλιο γλέντι Μαθιού-Βασιλικής που θα γίνει στην πλατεία του χωριού. «Σιγά ρε Πετρετζίκη» τού είπε περιπαικτικά η γυναίκα του, η Άννα, κάνοντας όσους τους άκουγαν να σκάσουν από τα γέλια. Δείτε την εν λόγω σκηνή παρακάτω:

Τη σκηνή φυσικά δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία με μία κατάλευκη γαμήλια τούρτα και έγραψε στο tweet του: «Εγώ πάντως μια φορά συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω να σας δώσω... Και καλά στέφανα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved