J2US: Όλα όσα συνέβησαν στα backstage του χθεσινού live! Τα ευτράπελα, τα απρόοπτα και το πάρτι!
Media

J2US: Όλα όσα συνέβησαν στα backstage του χθεσινού live! Τα ευτράπελα, τα απρόοπτα και το πάρτι!

J2US: Ένα βράδυ γεμάτο κέφι, χορό και τραγούδι ήταν το χθεσινό για όποιον βρέθηκε στο πλατό του λαμπερού σόου αλλά και όποιον τηλεθεατή το παρακολούθησε από τη μικρή οθόνη. 

Ο Νίκος Κοκλώνης, για ακόμα ένα live, το τέταρτο κατά σειρά, έκανε πράξη αυτό που υπόσχεται κάθε βράδυ Σαββάτου, να μας κάνει να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες σε μεγάλες ερμηνείες.

Και μπορεί να μη μιλάμε για τους διαγωνιζόμενους αλλά για τους coaches που τους καθοδηγούν κάθε εβδομάδα ώστε να έχουν μία καλή πορεία στο σόου οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες τους.

Χθες για παράδειγμα η Μελίνα Μακρή η οποία είναι ταίρι με τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο διαγωνιστικό κομμάτι είπε αγαπημένες επιτυχίες της ενώ και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ο οποίος διαγωνίζεται με τον Dj Pitsi, ξεσήκωσε με τα τραγούδια του όλο το πλατό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Εκεί όμως που έγινε... το σώσε, ήταν όταν η Μπέσσυ Αργυράκη ανέλαβε να κάνει το κέφι να χτυπήσει... κόκκινο με το disco πρόγραμμα που τραγούδησε. Ακόμα και οι κριτές σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς που επέβαλλε η γεμάτο ενέργεια Μπέσσυ Αργυράκη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά, το gossip tv βρισκόταν από νωρίς στο πλατό του λαμπερού σόου και κατέγραφε όσα συνέβαιναν εμπρός και πίσω από τη σκηνή. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η βαφτιστήρα της Άντζελας έκλεψε τις εντυπώσεις

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του σόου που μόνο το gossip-tv κατέγραψε ήταν όταν στη σκηνή βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου η οποία καθοδηγεί για το διαγωνιστικό κομμάτι τον Παύλο Σταματόπουλο.

Η Άντζελα είχε την χαρά να έχει από κάτω, μόλις λίγα μέτρα από τη σκηνή ένα πολύ δικό της πρόσωπο, τη μικρή της βαφτιστήρα, τη Μαρία η οποία κρατούσε ένα αυτοσχέδιο πλακάτ το οποίο έγραφε:

«Νονά μου είσαι μοναδική!!! Lady της καρδιάς μου» έγραψε η μικρή Μαρία σε ένα μικρό πλακάτ θέλοντας να δείξει την αγάπη της για τη νονά της που της έχει αδυναμία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η πικρή αποχώρηση!

Για την ιστορία να πούμε ότι στο χθεσινό τέταρτο live το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Dj Valentino και η Τζένη Κατσίγιαννη.

Eίχαν μόνο καλά λόγια να ακούσουν από τους κριτές οι οποίοι επεσήμαναν πως η εμφάνισή τους δεν ήταν τόσο κακή για να τους οδηγήσει στην έξοδο από το παιχνίδι. Όμως, εφόσον επρόκειτο για ετυμηγορία του κοινού, δεν μπορούσε κανείς να πει κάτι.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved