Λεωνίδας Κακούρης για Μαύρο Ρόδο: «Ο Θέμης Καστρινός είναι σκληρός, ανώριμος και κομπλεξικός»
Media

Λεωνίδας Κακούρης για Μαύρο Ρόδο: «Ο Θέμης Καστρινός είναι σκληρός, ανώριμος και κομπλεξικός»

Ο Λεωνίδας Κακούρης τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε ως Θέμη Καστρινό στη σειρά Μαύρο Ρόδο, μιλάει για τον ρόλο του και δίνει... spoiler για το πώς θα τον δούμε σε σχέση με την πεθερά του, Κύρα, ρόλο που υποδύεται η Λουκία Παπαδάκη... 

Ο ηθοποιός δείχνει ενθουσιασμένος με τις νέες προκλήσεις που συναντά στη νέα σειρά όπου πρωταγωνιστεί και μιλάει για τον ρόλο του με πολλή χαρά...

Τι τύπος είναι ο Θέμης Καστρινός;

«Τετραπέρατος! Και σκληρός και ανώριμος και κομπλεξικός... Νομίζω πως όλα αυτά είναι επικίνδυνος συνδυασμός».

Ανώριμος και κομπλεξικός γιατί;

«Είναι ανώριμος ως οικογενειάρχης. Είναι, ας πούμε, ο μπαμπάς που, αν ο γιος του του ζητούσε ως έφηβος το αυτοκίνητο για μια βόλτα, παρά την επίμονη και σταθερή άρνηση της μαμάς, τελικά θα του το έδινε, κυρίως αν ο γιος έριχνε καμιά ατάκα τύπου "το θέλω για να βγω με ένα κορίτσι". Παρά το γεγονός ότι είναι... στην ηλικία μου, ο Θέμης δεν έχει "μεγαλώσει" ως πατέρας και σύζυγος. Έχει μια επιπολαιότητα... Κομπλεξικός είναι γιατί αδυνατεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι για να αρχίσει το χτίσιμο της "αυτοκρατορίας" των νυχτερινών μαγαζιών πήρε τα πρώτα κεφάλαια από τη γυναίκα του, την Αγγελική. Μια γυναίκα διαφορετική από εκείνον, πλούσια, αστικής καταγωγής, καλλιεργημένη, ευγενή και λίγο σνομπ. Όλα αυτά μαζί συγκροτούν έναν άνθρωπο επικίνδυνο».

Που έχει κάνει και φόνο! Σκότωσαν με τον Βίκο την κοπέλα στο μπαρ...

«Ααα, σας παρακαλώ! Μη μου φορτώνετε κρίματα που δεν έχω κάνει! (γελάει) Ο Θέμης απλώς τράβηξε όπλο για να υπερασπίσει τον φίλο του τον Βίκο, στον οποίο κατάλαβε πως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό... Δεν τράβηξε όμως τη σκανδάλη. Την κοπέλα στο μπαρ τη σκότωσε ο Βίκος. Μην μπερδεύεστε...»

Τη γυναίκα του την Αγγελική την αγαπάει πραγματικά;

«Πολύ, παρά τις κατά καιρούς απιστίες του! Αυτή την εποχή βέβαια τους βλέπουμε σε σοβαρή κρίση, εξαιτίας του "ονείρου" του Θέμη να αναλάβει ο γιος του ο Πέτρος τα νυχτερινά κέντρα ως διάδοχος, κάτι στο οποίο η Αγγελική είναι τελείως αντίθετη. Ποτέ δεν χώνεψε αυτή τη δραστηριότητά του, ποτέ δεν τη δέχτηκε. Το να ζητά τώρα να μπει και ο γιος τους σε αυτή την "επιχείρηση" είναι το κερασάκι στην τούρτα για την Αγγελική, που δείχνει αποφασισμένη να τον εμποδίσει. Όπως και η πεθερά του βέβαια».

Με την πεθερά του, την Κύρα, πώς θα χαρακτηρίζατε τη σχέση του;

«Ο ορισμός της τοξικής σχέσης, της... κόλασης! Η πεθερά που δεν θέλεις με τίποτα να σου... συμβεί (γελάει). Δεν τον συμπάθησε ποτέ και προσεχώς θα δούμε να πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες. Η ένταση μεταξύ τους θα κορυφωθεί. Θα μου πεις τώρα μπορεί να γίνει χειρότερη; Ναι, τα πράγματα πάντα μπορούν να γίνουν χειρότερα από ό,τι είναι».

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved