Ο παράδεισος των κυριών: Ο Άγης πιάνει στα πράσα Χριστόφορο-Βικτώρια! Ο Πάρης επιτίθεται στην Όλγα
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Άγης πιάνει στα πράσα Χριστόφορο-Βικτώρια! Ο Πάρης επιτίθεται στην Όλγα

Ο παράδεισος των κυριών: Στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA, μία αποκάλυψη αναμένεται να ταράξει την οικογένεια Μπουραντά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, ο Άγης πιάνει στα πράσα τον Χριστόφορο με τη Βικτώρια. Την ίδια στιγμή, ο Πάρης επιτίθεται στην'Ολγα με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματίζεται...

Όπως έχουμε παρακολουθήσει, ο Χριστόφορος Μπουραντάς διατηρεί κρυφό δεσμό εδώ και πολλά χρόνια με την αδελφή της αδικοχαμένης γυναίκας του, τη Βικτώρια. Ωστόσο, ο ισχυρός άντρας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μάθει κανείς για τη σχέση τους και ειδικά τα δύο παιδιά του, ο Άγης και η Αμαλία. Μάλιστα, αρκετές φορές που η Βικτώρια είναι περισσότερο εκδηλωτική μέσα στο σπίτι, ο Μπουραντάς φροντίζει να της υπενθυμίζει πως πρέπει να είναι πιο προσεκτική. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η σχέση του ζευγαριού αποκαλύπτεται με αποτέλεσμα να δημιουργείται τεράστια αναστάτωση στην οικία Μπουραντά.

Συγκεκριμένα, ο Άγης πιάνει στα πράσα τον πατέρα του με τη θεία του και σοκάρεται! Ο νεαρός δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι ζευγάρι και φανερά εξοργισμένος ζητάει εξηγήσεις. Ο Χριστόφορος ταράζεται ιδιαίτερα, αφού ο χειρότερός του φόβος έγινε πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Άγης ενημερώνει αμέσως την Αμαλία για τη σχέση που έχει ο πατέρας τους με την αδελφή της μητέρας τους. Η κοπέλα αρνείται να πιστέψει πως αυτό που της λέει ο Άγης είναι αλήθεια. Τα δύο αδέλφια, μη μπορώντας να ελέγξουν τον θυμό τους, ζητούν αμέσως εξηγήσεις από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια και τους βομβαρδίζουν με ερωτήσεις.

Η Αμαλία, μάλιστα, απαιτεί να μάθει πόσο καιρό είναι μαζί καιτους κοροϊδεύουν. Ακόμα μία φορά, η Βικτώρια προσπαθεί με ψυχραιμία να χειριστεί αυτή την κατάσταση, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ύστερα από αυτή την αποκάλυψη, οι ισορροπίες στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά αλλάζουν... Συγκεκριμένα,τα παιδιά κάνουν πόλεμο στον πατέρα τους, καθώς θεωρούν ανήθικο αυτό που συμβαίνει και η εμπιστοσύνη που του είχαν κλονίζεται.

Ο Χριστόφορος είναι καταρρακωμένος, καθώς ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πάρης πηγαίνει με την Όλγα στο κατάστημα «Ο Παράδεισος των κυριών». Κάποια στιγμή, όμως, ο νεαρός χάνει, ακόμα μία φορά, τον έλεγχο και σπρώχνει τη μητέρα του και η γυναίκα πέφτει από τις σκάλες. Η επίθεση του Πάρη σοκάρει τους υπαλλήλους, οι οποίοι σπεύδουν αμέσως στο πλευρό της Όλγας για να τη βοηθήσουν. Ο νεαρός παρακολουθεί σοκαρισμένος όσα συμβαίνουν, ενώ η μητέρα του, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία της, αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πηγή: my tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved