Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει καταρρεύσει και η παπαδιά γίνεται viral με το μεσημεριανό μενού
Media

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει καταρρεύσει και η παπαδιά γίνεται viral με το μεσημεριανό μενού

Σασμός: Τις πιο δύσκολες στιγμές του στην Άνω Ποριά βιώνει ο παπά Μιχάλης μετά την εξομολόγηση του Μανώλη για το φονικό.

Ο παπά Μιχάλης δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός, το οποίο ήρθε και του πρόσθεσε μια ακόμη δοκιμασία. Η παπαδιά από την άλλη είναι στο πλευρό του και του ζητά να μην καταρρεύσει καθώς όπως λέει μόνη δεν μπορεί να μείνει.

Η ατάκα μάλιστα που έγινε viral μέσα στον πόνο τους αφορούσε στο μεσημεριανό μενού τους.

«Ρύζι και κολοκυθάκια βραστά έχει το μενού και αυτό θα έχει κάθε μέρα γιατί εγώ εδώ μέσα δεν μένω μόνη», του είπε όταν εκείνος της ζήτησε να τον αφήσει μόνο και να πάει να μαγειρέψει.

Δες τη σκηνή στο βίντεο που ακολoυθεί και τα σχόλια από τους φανατικούς στο twitter στη gallery

Απόψε

Ο Σταύρος επισκέπτεται την Μαρίνα στο σπίτι της και της ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής.

Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει… Από την άλλη μεριά ο Παύλος, έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του…. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης….

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved