Σασμός: Ο Λάλος πόσταρε την πρώτη φωτό από τον γάμο Βασιλικής-Μαθιού και οι followers «πανηγύρισαν»
Media

Σασμός: Ο Λάλος πόσταρε την πρώτη φωτό από τον γάμο Βασιλικής-Μαθιού και οι followers «πανηγύρισαν»

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» προβάλλεται για δεύτερη χρονιά και έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ίντριγκες, δολοφονίες, γάμοι και ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι σε πρώτο πλάνο και όλοι περιμένουν πως και πως να έρθει ο… σασμός για τα ζευγάρια.

Μάλιστα, στο αυριανό (3/11) επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τον γάμο που όλοι περιμένουν από τον πρώτο κύκλο. Ο λόγος για τον γάμο Βασιλικής-Μαθιού που οι τηλεθεατές θέλουν με ανυπομονησία να δουν.

Ο Δημήτρης Λάλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές backstage φωτογραφίες από την σκηνή του γάμου.

Όπως ήταν φυσικό, οι followers κατέκλυσαν το προφίλ του με σχόλια και likes, κάνοντας μάλιστα τα στιγμιότυπα viral μέσα σε λίγα λεπτά

Δείτε παρακάτω την φωτό που ανέβασε ο ηθοποιός:

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο...

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο Παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ' την Κατερίνα πως ο Παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη.

Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved