Λάλος: Ποιος θα περίμενε από τον... σκληροτράχηλο Μαθιό ότι θα έκανε αυτό το είδος γυμναστικής;
Showbiz

Λάλος: Ποιος θα περίμενε από τον... σκληροτράχηλο Μαθιό ότι θα έκανε αυτό το είδος γυμναστικής;

Στον Σασμό, ο Μαθιός, ή αν προτιμάτε ο Δημήτρης Λάλος χαίρει της εκτίμησης και του θαυμασμού -κυρίως του γυναικείου πληθυσμού- όμως όπως αποδεικνύεται, τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Γιατί δεν φτάνει για έναν ηθοποιό να είναι μόνο ταλαντούχος αλλά και να διατηρείται σε φόρμα για να έχει δυνατό fun club. Και η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Λάλος από πέρυσι μέχρι φέτος έχει εκτοξεύσει τις... μετοχές του στο χρηματιστήριο της σόουμπιζ στην κορυφή λόγω του ρόλου του στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Ο τηλεοπτικός Μαθιός λοιπόν, φροντίζει ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση. Όχι βέβαια μόνο για να αρέσει στη γυναίκα της ζωής του Έλενα Μαυρίδου και την κόρη του αλλά και για να διατηρείται σε καλή φόρμα ώστε να αναλαμβάνει ρόλους που αποτελούν πρόκληση για τον ίδιο.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να γυμνάζεται καθημερινά ώστε να διατηρεί σώμα και ψυχή υγειή και ο ίδιος να νιώθει ευεξία και άνεση σε κάθε του κίνηση!
Μόνο που δεν περιμέναμε πως ο Δημήτρης Λάλος που τόσο τον έχουμε οι περισσότεροι συνδέσει με τον σκληρό χαρακτήρα του ήρωά του στον Σασμό θα επέλεγε για την καθημερινή του εκγύμναση το... Pilates!

Ναι, καλά διαβάσατε. Μάλιστα ο ίδιος ο πρωταγωνιστής ανέβασε στόρι του στο instagram με φωτογραφικό στιγμιότυπο από την προπόνησή του που έδειχνε να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved