Γιώργος Τσαλίκης: «Μου σφίχτηκε η καρδιά, μου γύρισε το στομάχι αλλά δεν μπορώ άλλο»
Media

Γιώργος Τσαλίκης: «Μου σφίχτηκε η καρδιά, μου γύρισε το στομάχι αλλά δεν μπορώ άλλο»

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2-11) ο Γιώργος Τσαλίκης.

Βαθιά κοινωνικοποιημένος και ευαισθητοποιημένος ο τραγουδιστής δε δίστασε να αναφερθεί σε όλα εκείνα που παρακολουθεί στην τηλεόραση και του «σφίγγουν» το στομάχι.

Τι είναι αυτό που δεν αντέχει να βλέπει και το οποίο θεωρεί ότι κάνει πολύ κακό στην κοινωνία;

«Είμαστε συντονισμένοι τον τελευταίο καιρό σε μια συχνότητα πολύ χαμηλή. Και τι εννοώ με αυτό; Είναι η υψηλή συχνότητα που λες «θέλω, πιστεύω, μπορώ» και η χαμηλή που η ίδια η ζωή ή οι ανάγκες ή οι συνθήκες σε οδηγούν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα τελευταία 2 χρόνια τα παιδιά έχουν αποδομήσει υποσυνείδητα τον όρο «μάνα»…

Δεν γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ να βλέπεις τις λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν για μια μάνα που ενδεχομένως έχει σκοτώσει τα παιδιά της ή για άλλη που ενδεχομένως έχει πάρει ένα 12χρονο κορίτσι και το έχει ωθήσει στο βιασμό. Κάνω ζάπινγκ πια, την πήρα την πληροφορία… μου σφίχτηκε η καρδιά, μου γύρισε το στομάχι αλλά δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να είμαστε συντονισμένοι σε αυτό», είπε και συνέχισε:

«Έχω σιχαθεί να βλέπω συνέχεια να αναπαράγουν λεπτομέρειες από πράγματα που πιστεύω πως κάνουν πολύ καλό στην κοινωνία. Στενοχωρηθήκαμε, καταρρακωθήκαμε… έχουμε τη δύναμη να πούμε «φτάνει». Και θέλω κάποια στιγμή να μιλάμε και για ανθρώπους που κάνουν το καλό», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Τσαλίκης- Δώρα Δημητροπούλου: Γιόρτασαν την επέτειο για τα 20 χρόνια από τον γάμο τους!

Ο Τσαλίκης «τα βάζει» με το ζεύγος Γκουντάρα και τους συγκρίνει με τον... Ξανθόπουλο - «Θα τρελαθώ»

Τσαλίκης για την κόντρα του με τον Γκουντάρα: «Μην μιλάς, δεν είναι απαραίτητο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved