Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αρρωσταίνει από τη στενοχώρια του!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αρρωσταίνει από τη στενοχώρια του!

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές θα συνεχίσουν να είναι οι εξελίξεις στη ζωή των ηρώων της σειράς. 

Ο Σωκράτης ήδη έχει πάρει δείγμα DNA από τη μικρή Αγγελική και περιμένει τα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα μαζί με την Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες τους στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Ωστόσο ο Σωκράτης φτάνει όλο και πιο κοντά στη αλήθεια.

Από την άλλη η Αντιγόνη δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό της: «Τι έγινε; Δεν σε βλέπω καλά τελευταία», της λέει η Μαρίνα και η Αντιγόνη αναγκάζεται να μιλήσει αρχικά στη Μαρίνα και να παραδεχτεί ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής: «Δεν ξέρει τίποτα, όμως από την ώρα που ήρθε δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της ομολογεί. Η Μαρίνα τα χάνει, αρχίζει κι εκείνη να φοβάται για κάποια εξέλιξη που δεν θα ήθελε κανείς. Το μυστικό όμως της Αντιγόνης δεν μπορεί να μην το μοιραστεί με τον άντρα της.

Έτσι με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκόψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο ν' ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει.

Στο μεταξύ ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους. Ο φόβος έχει φωλιάσει μέσα τους και πολύ περισσότερο στον Μάνο, o οποίος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Δεν κοιμάται καθόλου και στην κυριολεξία σέρνεται. Ήδη έχει αρχίσει να αρρωσταίνει από τον φόβο, κάτι που όλοι έχουν αρχίσει να παρατηρούν. Μάλιστα οι αϋπνίες και η κατάσταση του Μάνου προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου, που δεν γνωρίζει τίποτα.

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved