Σασμός: Σήμερα γάμος γίνεται! Νέες φωτό από την προετοιμάσια της νύφης Βασιλικής-Άλαλο το Instagram
Media

Σασμός: Σήμερα γάμος γίνεται! Νέες φωτό από την προετοιμάσια της νύφης Βασιλικής-Άλαλο το Instagram

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» προβάλλεται για δεύτερη χρονιά και έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σήμερα (3/11) ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού είναι γεγονός και όλοι οι φανατικοί της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία την σκηνή αυτή.

Λίγες ώρες απομένουν για την μεγάλη μέρα και ήδη έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας backstage φωτογραφίες από τον πολυπόθητο γάμου, οι οποίες έχουν προκαλέσει «φρενίτιδα».

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram, δημοσιεύτηκαν στιγμιότυπα από το ζευγάρι και την προετοιμασία της νύφης.

«Μαθιός και Βασιλική ενώνονται με τους ιερούς δεσμούς του γάμου και η χαρά όλων είναι μεγάλη!» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τον γάμο:

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο Παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ' την Κατερίνα πως ο Παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved