Βασίλης Γκουρούσης: Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι σπόντες για τον σύντροφο της Καμπουρέλη
Media

Βασίλης Γκουρούσης: Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι σπόντες για τον σύντροφο της Καμπουρέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή, Το πρωινό ήταν ο Βασίλης Γκουρούσης και μίλησε μεταξύ άλλων για τις πλαστικές επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει στο πρόσωπό του, αλλά αναφέρθηκε και στη σχέση του σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη, αλλά «πέταξε τα καρφιά του» στον σύντροφο της πρώην γυναίκας του.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα ότι μετά τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό στο σπίτι τους στη Βάρη το 2016: «Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και η μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες.»!

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το δικαστήριο για τη δίκη αναβλήθηκε πάλι. Με την Τέτα είπαμε ένα γεια στο δικαστήριο. Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, από τρίτους ανθρώπους που λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόβλημά τους. Εγώ έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω πως 40 χρόνια πήγανε. Αισθάνεσαι απογοήτευση.»!

Και τόνισε ο Βασίλης Γκουρούσης: «Και εγώ έχω κάνει λάθη και αυτή. Με τα παιδιά και τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της Τέτας. Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Εγώ ήθελα να χωρίσω. Κάθισα στη φυλακή 14 μήνες… Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου. Εγώ είχα απομακρυνθεί από την Τέτα. Στα προσωπικά μου είμαι καλά θα έλεγα. Οικονομικά προσπαθώ. Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε.»!

Και στη συνέχεια πέταξε τα «βέλη» του: «Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved