Νικόλας Μπράβος: Οι σκληρές δουλειές που έχει κάνει και ο λόγος που αισθάνεται μειονεκτικά
Media

Νικόλας Μπράβος: Οι σκληρές δουλειές που έχει κάνει και ο λόγος που αισθάνεται μειονεκτικά

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Στην κάμερα της εκπομπής του Open, μίλησε σήμερα (4/11) ο γνωστός ηθοποιός Νικόλας Μπράβος και αναφέρθηκε σε πολλά.

Ο ίδιος, δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του και να παραδεχτεί ότι ένιωθε μειονεκτικά που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω ιατρική αν και δεν ήταν πάντα αυτός ο στόχος μου. Απλά έβγαλα έναν βαθμό που μπορούσα να πάω σε όποια σχολή ήθελα και επέλεξα την ιατρική γιατί απέκλεισα όλες τις άλλες επιλογές. Από πολύ μικρή ηλικία ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, έτσι έκανα διάφορες δουλειές. Δούλευα αρχικά με τον πατέρα μου στο νταμάρι πριν φτάσω τα 20 χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες», είπε αρχικά ο Νικόλας Μπράβος και συνέχισε:

«Όταν ήρθα στην Αθήνα άρχισα να εργάζομαι σαν πιανίστας σε διάφορα πιάνο μπαρ. Είχα δουλεύψει σαν σερβιτόρος και σε ένα συσκευαστήριο σταφυλιών ενώ πρόσφατα έκανα και τον διανομέα. Πολύ σκληρή δουλειά αλλά είμαι συνηθισμένος στα σκληρά από μικρός. Έχω σκάψει όλο το νταμάρι, το ντελίβερι θα με τρομάξει;».

Λίγο μετά ανέφερε: «Με έναν τρόπο έχω εισπράξει αρνητισμό επειδή δεν έχω σπουδάσει την υποκριτική. Πάντα ένιωθα μέσα μου σαν κάτι να μου λείπει επειδή δεν έχω πάει σε κάποια σχολή. Το είχα αυτό το αίσθημα, ένιωθα πιο λίγος και μειονεκτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved