Media

J2US: Το δώρο που στέλνει η Βανδή στον Ρέμο και η «παρέμβαση» του Σχοινά με μήνυμα στη Γαρμπή!

Gossip-tv Team

J2US: H εμφάνιση του Λευτέρη με τη Λόλα επί σκηνής προκάλεσε σύγχυση στην κριτική επιτροπή αλλά και την παρέμβαση του Διονύση Σχοινά. 

Το «ζευγάρι» του Just The Two of Us ερμήνευσε το «Συγκινητικά Συγκινήθηκα» όμως όπως συμφώνησαν όλοι οι κριτές, κάτι δεν πήγε καλά. Μάλιστα τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Σταμάτης Φασουλής είπαν πως δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τι ακριβώς πήγε στραβά και δεν τους άρεσε η ερμηνεία, παρ' όλο που και οι δύο ήταν μέσα στα μέτρα του τραγουδιού και δεν υπήρξαν παραφωνίες ή προβλήματα στον τόνο της ερμηνείας τους.

Το ίδιο υποστήριξε και η Καίτη Γαρμπή η οποία όμως τόνισε πως θέλει πάρα πολύ να πάρει για την αποψινή πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο το καπέλο που φορούσε η Λόλα, ινδικής προέλευσης και άκρως φαντασμαγορικό.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή έκανε χιούμορ λέγοντας on camera πως θα το στείλει δώρο στον Αντώνη Ρέμο για να το φορέσει.

Στο μεταξύ όμως η Καίτη Γαρμπή θέλησε να διακόψει και να πάρει τον λόγο, λέγοντας πως είχε μόλις λάβει μήνυμα από τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά ο οποίος την ενημέρωσε ότι από το σπίτι τα παιδιά ακούστηκαν πολύ καλά στην ερμηνεία τους και πως κάποιος άλλος ήταν ο λόγος που δεν είχε φτάσει ο σωστός ήχος στα αφτιά των κριτών.

«Εμπιστεύομαι πολύ τη γνώμη του και έπρεπε να το πω» τόνισε η Καίτη Γαρμπή για να το ακούσουν και οι υπόλοιποι κριτές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον ήχο στο πλατό και μάλιστα είπε πως θα άλλαζε τη βαθμολογία της και θα έδινε μεγαλύτερο βαθμό στον Λευτέρη και τη Λόλα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved