Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: Ποιο ζευγάρι στο J2US φοβούνται πιο πολύ;
Media

Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: Ποιο ζευγάρι στο J2US φοβούνται πιο πολύ;

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο J2US και μάλιστα συνεχώς ακούν πολύ καλά λόγια για τις εμφανίσεις τους από την κριτική επιτροπή.

Ποιος από τους δύο όμως ήθελε περισσότερο να συμμετάσχει στο φετινό Just The Two Of Us και ποιο ζευγάρι τους προκαλεί αγωνία και άγχος σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό;

Ποιος από τους δύο σας ήθελε περισσότερο να συμμετάσχει στο φετινό J2US;

Ματίνα: Νομίζω πως και οι δύο το θέλαμε το ίδιο.

Βασίλης: Για διαφορετικούς όμως λόγους ο καθένας.

Ματίνα: Το αποφασίσαμε από κοινού. Ακριβώς επειδή υπήρχε πολύ λίγος χρόνος που βρισκόμασταν στο σπίτι, σκεφτήκαμε «γιατί να μην κάνουμε κάτι να βλεπόμαστε περισσότερο;».

Βασίλης: Τώρα είμαστε συνέχεια μαζί, τα καταφέραμε. Τα περασμένα χρόνια κάθε Σάββατο η Ματίνα είχε διπλές παραστάσεις, οπότε δεν την έβλεπα. Φέτος είμαστε μαζί κάθε Σάββατο στο J2US. Ποια ήταν η πρώτη σκέψη όταν σας έγινε η πρόταση;

Ματίνα: Η πρόταση είχε γίνει από πέρσι αλλά και πρόπερσι. Δεν το αποφάσιζα τις προηγούμενες χρονιές γιατί ήθελα να κάνω θέατρο. Σκεφτόμουν πως δεν γίνονται όλα μαζί, και εκπομπή και θέατρο και J2US, οπότε φέτος που είχα μόνο την εκπομπή είπαμε να το τολμήσουμε. Μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν «θέλουμε να έρθετε μαζί με τον Βασίλη» κι αυτό το «μαζί με τον Βασίλη» μου έκανε πάρα πολύ.

Βασίλης: Και εμένα το «μαζί με τη Ματίνα» μου έκανε πάρα πολύ. Ήξερα πως τραγουδάει καλά, οπότε σκέφτηκα ότι είναι υπέροχο να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου.

Ματίνα, τραγουδάς ούτως ή άλλως ή έχεις απλά μια καλή φωνή που σε βοηθούν τα μαθήματα φωνητικής;

Ματίνα: Είχα κάνει παλιά τραγούδι, αλλά κλασικό. Πριν από έναν χρόνο ξεκίνησα να κάνω μαθήματα φωνητικής με τη Χαρά Κεφαλά, οπότε δεν αισθανόμουν τελείως απροπόνητη.

Βασίλης: Για τις ανάγκες του σόου δουλεύουμε τα κομμάτια που μας δίνονται με τη Βικτώρια Χαλκίτη και άλλους εξαιρετικούς δασκάλους φωνητικής.

Ματίνα: Μου δίνει και ο Βασίλης τις συμβουλές του, μια και εγώ είμαι ουσιαστικά το διαγωνιζόμενο μέλος του ντουέτου. Αλλά το J2US είναι μια ομαδική δουλειά.

Έχεις παίξει σε μιούζικαλ;

Ματίνα: Όχι, ποτέ. Θα το ήθελα πάρα πολύ!

Πέρσι έπαιζες με τον Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο, στην παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», και φέτος τον συναντάς απέναντί σου, στον ρόλο του κριτή. Σε αγχώνει αυτό;

Ματίνα: Δεν έχω κανένα άγχος με κανέναν από την κριτική επιτροπή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους, έχοντας διανύσει μια σημαντική πορεία ο καθένας στο είδος του. Πέρσι έβλεπα τον Σταμάτη στο J2US και στο θέατρο μας έλεγε στα καμαρίνια για το σόου, πόσο ωραία περνούσαν, πόσες ώρες είναι το live, οπότε είχα ιδέα τι είναι το Just. Τώρα, βέβαια, που είμαι και εγώ στο παιχνίδι βλέπω τον Σταμάτη στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Βασίλης: Πέρσι δεν έβλεπε πολύ εμένα, φέτος δεν βλέπει τον Σταμάτη! (Γελάει.)

Με τι αγχώνεστε περισσότερο στο J2US;

Βασίλης: Ευτυχώς εμείς, οι επαγγελματίες, δεν κρινόμαστε, αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο γιατί έχω πάντα το άγχος της Ματίνας.

Ματίνα: Βασικά είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να έχεις άγχος γιατί γίνεται για να το απολαμβάνουμε και είμαστε μια ωραία παρέα.

Βασίλης: Το μόνο άγχος είναι να πάνε όλα καλά γιατί βγαίνεις σε μια σκηνή τεράστια, με σκηνικά, γραφικά και χορογραφίες-υπερπαραγωγή, και διεξάγεται ζωντανά.

Ματίνα: Επίσης, δεν έχω σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, οπότε δεν μπορεί μια αρνητική κριτική να με ενοχλήσει.

Βασίλης: Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να παίρνουμε δεκάρια!

Το κοινό, κυρίως μέσα από το Twitter, σας αναφέρει ήδη ως φαβορί για τη νίκη. Τα διαβάζετε τα tweets;

Ματίνα: Ναι, τα διαβάζουμε, ακούμε και τον κόσμο να το λέει, αλλά κάτσε να πάνε όλα καλά.

Βασίλης: Και μακάρι να βγούμε νικητές.

Ποια ζευγάρια φοβάστε περισσότερο;

Ματίνα: Είναι πολλά τα ζευγάρια όπου ο διαγωνιζόμενος είναι καλλίφωνος. Για τους τραγουδιστές τι να πεις; Είναι όλοι ένας και ένας, από τον Σώτη Βολάνη, τη Φωτεινή Δάρρα, την Άντζελα τη θεά!

Βασίλης: Εγώ πιστεύω πολύ τη Φωτεινή Δάρρα με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου.

Ματίνα: Ο Παναγιώτης είναι ένα εξαιρετικό παιδί με πολύ καλή φωνή. Επίσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η οποία έχει τόσο καλή φωνή.

Βασίλης: Το σημαντικό όμως είναι πως δεν νιώθουμε ανταγωνισμό.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved