Σασμός: Μαθιός και Βασιλική παντρεύτηκαν αλλά άλλη σκηνή μονοπώλησε το twitter!
Media

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική παντρεύτηκαν αλλά άλλη σκηνή μονοπώλησε το twitter!

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική μετά από χρόνια έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο και με όλη την Άνω Ποριά στο πόδι για το μεγάλο γλέντι. Ποια ήταν όμως η σκηνή του επεισοδίου που μονοπώλησε το twitter;

Άλλη νύφη και άλλος γαμπρός! Μα φυσικά το όνειρο της Αργυρώς ντυμένη νύφη στο πλευρό του Αστέρη.

Το twitter Μοιράστηκε στα δυο και τα σχόλια ήταν άκρως συγκινητικά και γεμάτα ευχές!

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους. Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής. Την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει. Παράλληλα η Νάντια γνωρίζει ένα πρόσωπο, που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή του πατέρα της και ο Τόλης αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, που άφησε ο Κώστας.

Στο νέο επεισόδιο η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, την ίδια στιγμή που Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, την ίδια στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα.

Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες, και ένα τηλεφώνημα θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις, με απρόσμενες συνέπειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved