GNTM 5: Αποχώρησε και έπαθε κρίση πανικού- Παρενέβη η Βίκυ Καγιά!
Media

GNTM 5: Αποχώρησε και έπαθε κρίση πανικού- Παρενέβη η Βίκυ Καγιά!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (7-11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept που θύμιζε κάτι από παραμύθι, μιας και μας μετέφερε σε μια τελείως άλλη εποχή. 

Ενώ στην αρχή οι διαγωνιζόμενες έδειξαν πολύ ενθουσιασμένες με το θέμα της φωτογράφησης, στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ότι ήταν περισσότερο δύσκολο από αυτό που πίστευαν.

Στο πλατό του GNTM συνέβησαν πολλές εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες, μιας και υπήρχαν κοπέλες που είχαν εξαιρετική απόδοση, ενώ κάποιες άλλες που δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά. Ανάμεσα στις κοπέλες που είχαν χαμηλή απόδοση ήταν και η Ζωή, η οποία δεν άντεξε και τα σχόλια που άκουγε ειδικά απο τον Τάσο Σοφρωνίου και έτσι ξέσπασε σε κλάματα, βγαίνοντας έξω από το πλατό για λίγα λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά την ολοκλήρωση της κριτικής όλων των φωτογραφιών, οι κριτές αποφάσισαν και η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Γρηγοριάνα και η Γεωργιάννα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες, με εκείνη της Γρηγοριάνας να είναι καλύτερη σε μικρές λεπτομέρειες και για αυτόν τον λόγο κατάφερε να πάρει και την καλύτερη λήψη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το αποτέλεσμα:

Στο bottom two βρέθηκαν η Ζωή και η Γιέβα και η Βίκυ Καγιά τους μίλησε για το θέμα της αυτοπεποίηθησης που ίσως αντιμετωπίζουν. Η Γιέβα ήταν εκείνη που τελικά αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό και η Ζωή κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, διότι είχε από τους κριτές μια τελευταία ευκαιρία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Γιέβα δεν άντεξε και έπαθε κρίση πανικού από την στενοχώρια της, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι το ριάλιτι τελείωσε για εκείνη. Η διασώστρια μαζί με την Βίκυ Καγιά έσπευσαν αμέσως για να την βοηθήσουν, μέχρι που συνήλθε και είπε ότι φοβάται να γυρίσει στην πραγματικότητα στον έξω κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved