Media

GNTM 5: Η Γιέβα φωτογραφήθηκε με ένα... πιτόγυρο και μετά το έφαγε- Η επική ατάκα του Καράβα!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (7-11) η φωτογράφιση είχε κάτι από παραμύθι και στην ουσία είχε να κάνει με την καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Η Γιέβα, στην φωτογράφισή της, τους έκανε όλους να σκάσουν στα γέλια!

Η Γιέβα, έτσι και αλλιώς, έχει δείξει από την αρχή των οντισιόν, ότι είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και παντοτε θέλει να κάνει τους υπόλοιπους να γελούν.

Το σημερινό concept της φωτογράφισης είχε κάτι από παραμύθι και η αλήθεια ήταν ότι οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες το διασκέδασαν. Αυτό συνέβη μέχρι τη στιγμή που τους ανακοινώθηκε συνολικά το σετ της φωτογράφισης. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες είχαν τρία συνολικά λεπτά για να φωτογραφηθούν, ενώ θα έπρεπε να έχουν ένα συγκεκριμένο συναίσθημα, το οποίο και προέκυψε μετά από κλήρωση, ενώ παράλληλα η Cotty και η Μαρία τους είχαν μοιράσει μερικά props.

Για την Γιέβα επέλεξαν ένα σουβλάκι, με την παίκτρια να φωτογραφίζεται ενώ παράλληλα το δαγκώνει. Οι κριτές είχαν πεθάνει στα γέλια μαζί της ενώ μετά την προσπάθειά της, η παίκτρια έφαγε το σουβλάκι της και το ευχαριστήθηκε κιόλας. Εν τέλει, ο Γιώργος Καράβας, ψάχνοντάς την λίγα λεπτά αργότερα, της είπε: "Καλά ρε συ Γιέβα, έφαγες το prop"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved