Media

GNTM 5: Γρηγοριάνα κατά Μικαέλας: «Έχει στρατηγική για να κάνει το παιδί της να φτάσει τελικό»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (7-11) λίγο πριν από την φωτογράφιση, παρακολουθήσαμε την διαδικασία της ετοιμασίας των κοριτσιών σε μαλλιά και make up. 

Η Μαρία και η Μικαέλα ήταν οι δυο παίκτριες, οι οποίες δεν θα είχαν τη δυνατότητα να τους επιμεληθεί το μακιγιάζ τους ένας ειδικός, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να το κάνουν μόνες τους, μιας και αυτό άλλωστε ήταν και το disadvantage που είχαν.

Λίγο πριν από την φωτογράφιση του σημερινού επεισοδίου του GNTM, σειρά είχε η προετοιμασία των μοντέλων στο σπίτι από την ειδική ομάδα που επιμελείται τα μαλλιά τους και το μακιγιάζ τους. Η Μικαέλα ρωτούσε συνέχεια τους ειδικούς, ενώ η Γρηγοριάνα, ενώ την άκουσε να ψιθυρρίζει με τις υπόλοιπες, δεν δίστασε να πει την άποψή της.

Η ίδια τόνισε ότι η Μικαέλα έχει στρατηγική και συμπεριφέρεται με περίεργο τρόπο, κυρίως για στρατηγικούς λόγους, μιας και αυτό που θέλει μόνο είναι να κάνει την κόρη της να φτάσει στον τελικό και με μερικά σχόλια που κάνει κατά καιρούς στις υπόλοιπες κοπέλες, αυτό που κάνει είναι να τις αποδυναμώσει και να τις διώξει από το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved