Media

GNTM 5: Το γράμμα που ενθουσίασε τις παίκτριες και το disadvantage που τις «πετσόκοψε»!

Gossip-tv Team

GNTM: Στο σημερινό επεισόδιο (7-11) παρακολουθήσαμε τα κορίτσια να ενθουσιάζονται με το επόμενο concept της φωτογράφισης, ενώ σειρά είχε ένα δεύτερο γράμμα, που σίγουρα δεν περίμεναν. 

Το ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεατές δεν σταματούν να το παρακολουθούν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του πέμπτου κύκλου.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε τα κορίτσια, ενώ βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, έλαβαν ένα γράμμα, που τους ενημέρωνε για το επόμενο concept της φωτογράφισης, τα advantage για την οποία τα είχαν η Cotty και η Μαρία. Λίγο πριν γίνει αυτό όλες οι κοπέλες έκαναν ένα μάθημα μακιγιάζ, που εξ αρχής είχαν καταλάβει ότι θα τους φαινόταν χρήσιμο στη συνέχεια.

Μόλις πληροφορήθηκαν ότι θα είχαν ένα κόνσεπτ που είχε να κάνει με ένα απόγευμα τσάι με την βασίλισσα, όλες οι κοπέλες ενθουσιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά τους. Βέβαια, λίγο αργότερα, έλαβαν ακόμα ένα γράμμα που τους έγραφε ότι δυο κοπέλες δεν θα είχαν την δυνατότητα στην ερχόμενη φωτογράφιση να κάνουν μακιγιάζ με τους ειδικούς και θα έπρεπε να το κάνουν μόνες τους.

Οι δυο κοπέλες που επέλεξαν η Cotty και η Μαρία ήταν η Μικαέλα και η Μαρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved