Media

Τρελό γέλιο με την ατάκα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ: «Πολλές φορές με φώναζαν Σάκη υδραυλικό»

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μοιράστηκε μερικές αστείες στιγμές από την σειρά "Love Sorry" , που συμπρωταγωνισούσε με τον Τάσο Χαλκιά.

Η ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ μέσα από την συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά και απέκτησε φανατικό κοινό που δεν σταμάτησε στιγμή να την στηρίζει και μετέπειτα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή Breakfast @Star και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγι για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε αστεία περιστατικά από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην θρυλική κωμωδία παρέα με τον Τάσο Χαλκιά, όπου υποδυόταν τη Λίλη, στο "Love Sorry".

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της: «Εννοείται ότι άλλαξε η ζωή ολονών μας. Σε τόσο μεγάλες επιτυχίες αλλάζει η ζωή σου» παραδέχθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν μικρή και πέρασε καιρός για να μπορέσω να εξισορροπήσω όλη αυτή την αποδοχή της σειράς και την αγάπη του κόσμου. Όμως άλλαξε και προς το καλύτερο η ζωή μου, γιατί με έκανε πρωταγωνίστρια μέσα σε ένα βράδυ».

«Τα γράμματα των θαυμαστών και των θαυμαστριών έρχονταν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Απαντούσα σε όλα με τη βοήθεια των γονιών μου» παραδέχεται η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ενώ χαριτολογώντας αποκάλυψε ότι πολλές φορές τη φώναζαν «Σάκη υδραυλικό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved