Media

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η απάντησή του στο σχόλιο που χαρακτηρίστηκε «σεξιστικό» από τη Τζένη Μελιτά

Gossip-tv Team

Την απάντησή του στη Τζένη Μελιτά η οποία χαρακτήρισε «σεξιστικό» το σχόλιο που της έκανε on air, έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Θέλω να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω», είχε πει ο ηθοποιός στην παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή της ΕΡΤ όταν τον λόγο του διέκοψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι εκείνη στήριξε την ανάγκη του να μην τον διακόπτουν.

Την έχρισε λοιπόν υπεύθυνη ώστε να ολοκληρώσει την ατάκα του και η φράση «Θέλω να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω», πήρε την απάντηση: «Ρένο αυτό αγγίζει λίγο τα σεξιστικά όρια», από την Τζένη Μελιτά.

Το σκηνικό αυτό σχολίασε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ρωτήθηκε σχετικά:

«Καταρχήν από πού κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια, Μπορεί να σου πω καλημέρα και να μου πεις ότι σου την έπεσα. Και επειδή είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η ελευθερία του λόγου και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι και επειδή ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες, οφείλουμε πολύ να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό λοιπόν είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, με τρόπο που να μην προσβάλλει τον άλλον, λέγοντας αυτό που πιστεύω», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved