Αυτή η νύχτα μένει: Γιώργης και Νίτσα έρχονται κοντά
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Γιώργης και Νίτσα έρχονται κοντά

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος έχει μία καινούργια συνάντηση με την όμορφη και παράξενη Βάσω, ενώ την ίδια στιγμή ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Γιώργης, έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Νίτσα.

Αργότερα, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση...

Η Βρεττώ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια όλων των μελών της οικογένειας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, εφιστά την προσοχή στον γιο της, τον Χρήστο, προκειμένου να ξαναβρεί άμεσα τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, αυτόν που εκτιμούσαν όλοι και δεν έτρεμαν για τυχόν ξεσπάσματά του. Εκείνη τη στιγμή, ο άντρας δίνει τον λόγο του στη γυναίκα ότι θα το κάνει. Ωστόσο, εκείνη παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του, ενώ οι δύο κόρες του παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χρήστος έχει μία νέα συνάντηση με την όμορφη αλλά και παράξενη Βάσω, η οποία θέλει να προχωρήσει η απαιτούμενη γραφειοκρατία και να ανοίξει πια το ξενοδοχείο της.

Από την άλλη, μία σοβαρή κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο φέρνει στα χέρια του μία νέα πληροφορία για τον δήμαρχό τους. Αυτή σχετίζεται με το γεγονός ότι η έφοδος της χωροφυλακής έγινε εν γνώσει του και όχι... τυχαία, όπως ισχυρίζονται οι εμπλεκόμενοι. Συγχρόνως, ο μεγαλύτερος αδελφός του Χρήστου, ο Γιώργης, πιέζει τη Νίτσα να βγουν μαζί. Εκείνη ανταποκρίνεται, επιτέλους, στην πρόσκλησή του. Μάλιστα, στην έξοδό τους, διαπιστώνουν ότι έχουν κοινή αντίληψη για τη ζωή και τον έρωτα και έρχονται πιο κοντά.

Ο Στρατής εμπλέκεται στη δολοφονία του Νώντα

Η Ζέτα προσπαθεί να κυνηγήσει μια καλύτερη τύχη στην Αθήνα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Διαπιστώνει ότι η θέση της είναι πίσω στο Αγρίνιο και στο «Όνειρο», οπότε αποφασίζει να επιστρέψει. Έξω από το ξενοδοχείο που μένει την περιμένει ο Στρατής, με τον οποίο κάνει μία... συμφωνία. Έτσι, οι δυο τους περνούν για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά.

Την ίδια στιγμή, στο «Όνειρο», ο Σήφης αποχαιρετά τους συναδέλφους του και η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει επείγουσα την ανεύρεση του ανθρώπου που θα παίζει πλήκτρα. Σύντομα, αυτός βρίσκεται στο πρόσωπο του Σταύρου. Από την άλλη, ο Χρήστος επικεντρώνει ξανά την πίεσή του στον Στρατή, ενώ ο Στέλιος αναζητά κάποιες απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής. Ο τελευταίος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει αμέσως τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου. Εκεί, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν... Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μίλτος αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, φέρνοντας τον Τάσο αντιμέτωπο με τον εαυτό του.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved