Τσορτέκης για Αυτή η Νύχτα μένει: Έχω κοινό σημείο με τον Γιώργη. Τα έχω κάνει και εγώ όλα στο πολύ!
Media

Τσορτέκης για Αυτή η Νύχτα μένει: Έχω κοινό σημείο με τον Γιώργη. Τα έχω κάνει και εγώ όλα στο πολύ!

Ο Γιάννης Τσορτέκης, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του, μας έχει χαρίσει εξαιρετικές ερμηνείες. Ανάλογα πράττει και στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», υποδυόμενος τον Γιώργη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Mytv για το σίριαλ και όσα πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια, ενώ εξομολογήθηκε αν έχει ζήσει τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό όπως ο ήρωας που υποδύεται.

Πώς θα περιγράφατε αυτή την περίοδο της ζωής σας;

Είναι μία περίοδος με μεγάλη δραστηριότητα, κινητικότητα και ένταση. Ταυτόχρονα, είναι εποικοδομητική και απολαυστική λόγω των όσων συμβαίνουν στην τηλεόραση με τις σπουδαίες σειρές «Αυτή η νύχτα μένει» (ALPHA) και «Maestro» (MEGA), καθώς και στο θέατρο με την παράσταση «Αντιγόνη». Όλα αυτά τρέχουν μαζί, οπότε είναι μία δυνατή χρονιά.

Πρωταγωνιστείτε σε δύο ενδιαφέρουσες σειρές, κρατώντας δύο ακραία διαφορετικούς ρόλους. Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για εσάς;

Απολαμβάνω εξίσου και τις δύο διαδικασίες. Και τη συνεργασία μου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το «Maestro», καθώς και με την Κατερίνα Φιλιώτου για το «Αυτή η νύχτα μένει». Όσον αφορά τα άκρα που βρίσκονται οι ρόλοι μου, υπάρχουν πάρα πολλές ενδιάμεσες ποιότητες και αυτό οφείλεται στην προσέγγιση και την εμπλοκή. Σε κάθε περίπτωση, είναι θέμα συνεργασίας με έναν ή περισσότερους ανθρώπους και η δημιουργία μίας ασπίδας προστασίας στο να ανοιχτεί και να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», ποια στοιχεία σάς κέντρισαν το ενδιαφέρον και απαντήσατε θετικά;

Πρώτα απ' όλα, το γεγονός ότι η σκηνοθέτιδα Κατερίνα Φιλιώτου και οι δύο σεναριογράφοι, Γιάννα Κανελλοπούλου - Γιώργος Μακρής, μου εξέφρασαν απερίφραστα το ενδιαφέρον τους και την επιθυμία τους να βρίσκομαι στην εν λόγω σειρά. Όταν σου δείχνει έτσι το ενδιαφέρον του ένας άνθρωπος, μπορείς να λειτουργήσεις ελεύθερα, απενεχοποιημένα και δημιουργικά. Στη συνέχεια, είδα ότι υπάρχουν εξαιρετικοί συνεργάτες ηθοποιοί αλλά και τεχνικοί που στελεχώνουν τα συνεργεία, και είπα το «ναι».

Βλέπουμε τον Γιώργη, τον οποίο υποδύεστε, να έρχεται πιο κοντά με τη Νίτσα και να συνάπτουν την πιο καθαρή σχέση συγκριτικά με των υπόλοιπων ηρώων. Τι συμβαίνει;

Ο Γιώργης και η Νίτσα είναι καθαροί άνθρωποι και έχουν μια βαθιά παιδικότητα μέσα τους. Και αυτό επειδή είναι και οι δύο ταλαιπωρημένοι, από διαφορετική πλευρά ο καθένας. Έχουν ζήσει τη ζωή και ξέρουν πολύ καλά το πιο βασικό κομμάτι: Τι δεν θέλουν πλέον. Έτσι, ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα και θα δούμε τι έχει να συμβεί στη συνέχεια...

Ο Γιώργης θα συνεχίσει να είναι αυτός ο ήρεμος άνθρωπος που όλοι περνούν για αφελή;

Ο Γιώργης δεν είναι αφελής, παρά το γεγονός ότι όλοι τον θέλουν ή τον περνούν για αφελή. Ο Γιώργης είναι ανοιχτόκαρδος, καλοπροαίρετος και απολαυστικός, γιατί απολαμβάνει τα πάντα για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους. Έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι, δουλεύει νυχθημερόν και τα χρήματά του τα ξοδεύει στα μπουζούκια, επειδή είναι η διέξοδός του. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργης επιλέγει να αφήνει τους υπόλοιπους να έχουν την εικόνα του... αφελή, γιατί έτσι δεν διαταράσσονται η δική του καλοσύνη και ευγένεια.

Εσείς έχετε ζήσει τα πάντα στο «πολύ» όπως ο ήρωάς σας;

Εδώ υπάρχει ένα κοινό σημείο με τον Γιώργη, γιατί και εγώ τα έχω κάνει όλα στο «πολύ». Και τη δουλειά πολύ και την προσωπική ζωή στο πολύ του λίγου. Όλα είναι στον καιρό τους. Κάποια πράγματα συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Δεν είχα κάνει ποτέ επιλογή τύπου τώρα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και θα πάει πίσω η προσωπική μου ζωή ή το αντίστροφο. Πάνε όλα μαζί και το καθένα ψάχνει τον χώρο και τον χρόνο του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved