Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα on air στη Μπέττυ Μαγγίρα και η αντίδρασή της
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα on air στη Μπέττυ Μαγγίρα και η αντίδρασή της

Η εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα σχολίασε το ξεκατίνιασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη και η Μπέτυ Μαγγίρα έλαβε ένα μήνυμα από την εγκυμονούσα!

Αρχικά είπε η Μπέτυ Μαγγίρα: «Ο νόμος κούκλα μου, ο νόμος της φύσης. Τον αδύναμο τον τρώνε τα τσακάλια, τέλος! Άμα δείξεις μια μικρή αδυναμία, θα πέσουν να σε φάνε. Αυτό είναι στανταράκι. Όταν βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, που είναι μία μεταμέλεια, σου λέει “μετανιώνεις;” και πέφτω πάνω σου.»!

Και πρόσθεσε: «Έχει ακούσει τα εξ αμάξης γιατί είχαν ακουστεί πράγματα, ακούγαμε ότι έχαναν άνθρωποι τη δουλειά τους, γι’ αυτό συμβαίνει αυτό που συμβαίνει»!

Και συνέχισε λέγοντας η Μπέττυ Μαγγίρα. «Ακουγόντουσαν πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες, σχολιάστηκαν από όλες τις εκπομπές. Και αυτή σου λέει ότι κι εγώ θα απαντήσω σε κάποιους που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να το σχολιάζουν αυτό».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρακολουθούσε την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και της έστειλε μήνυμα!

«Εγώ θα το κλείσω όλο αυτό γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μου έστειλε ένα emoji. Εδώ θα μείνει, δεν θα βγει παραέξω» είπε η Μπέττυ και δείτε την έκφρασή της στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε επίσης

«Χείμαρρος» η Πετρογιάννη κατά της Σπυροπούλου: «Ποτέ δεν έχω βλάψει συνάδερφό μου…»!

Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο Twitter: «Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο»

Πετρογιάννη: Οι δηλώσεις μετά το ξεκατίνιασμα με τη Σπυροπούλου - «Όσα γράφει για μένα είναι ψέματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved