Αυτή η νύχτα μένει: Αυτές είναι οι τραγουδίστριες που ντουμπλάρουν τις φωνές Ζέτας και Διαμάντως
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτές είναι οι τραγουδίστριες που ντουμπλάρουν τις φωνές Ζέτας και Διαμάντως

Αυτή η νύχτα μένει: Ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, η Αφροδίτη Χατζημηνά και η Βένια Καραγιαννίδου ντουμπλάρουν την Ηλιάνα Μαυρομάτη και την Άννα Μάσχα, τη Ζέτα και τη Διαμάντω, όταν ανεβαίνουν στο πάλκο του νυχτερινού κέντρου «Το Όνειρο», θυμίζοντάς μας μερικά από τα κορυφαία λαϊκά τραγούδια που σημάδεψαν γενιές και γενιές.

Αφοσιωμένες στη μουσική και το τραγούδι, με σημαντικές σπουδές, λατρεύουν τις ηρωίδες που ντουμπλάρουν, καθώς είναι και οι αγαπημένοι τους ρόλοι στη σειρά, την οποία παρακολουθούν ανελλιπώς. Όπως δηλώνουν, ο κόσμος της νύχτας τη δεκαετία του ’80 τις έχει εντυπωσιάσει, όπως και οι μεγάλες επιτυχίες της εποχής, που ερμηνεύουν.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΜΗΝΑ

  • Ποια ηθοποιό ντουμπλάρετε στο «Αυτή η νύχτα μένει»;

«Τη Ζέτα, που υποδύεται η υπέροχη Ηλιάνα Μαυρομάτη».

  • Παρακολουθείτε τη σειρά;

«Ναι, την παρακολουθώ, είτε σε ζωντανή ροή είτε σε επανάληψη. Θα την παρακολουθούσα ακόμη και αν δεν συμμετείχα!».

  • Αν ερμηνεύατε ένα ρόλο από τη σειρά, ποιον θα επιλέγατε;

«Θα επέλεγα ξανά και ξανά τη Ζέτα. Ο ρόλος της με ιντριγκάρει συνολικά. Είναι μία γυναίκα δυναμική, μοιραία, ταλαντούχα, που συνάμα κρύβει μυστικά. Θέλεις να την προσεγγίσεις, να μάθεις την ιστορία της».

  • Το συναπάντημά σας με τη μουσική πότε ξεκίνησε;

«Η μουσική υπήρχε στη ζωή μου από μωρό, λόγω του πατέρα μου που είναι μουσικός. Δεν άργησε να γίνει κομμάτι μου. Γύρω στα επτά, με θυμάμαι να κάθομαι στο ηλεκτρικό πιάνο που είχαμε τότε και να αυτοσχεδιάζω.

Στην ίδια ηλικία ξεκίνησα κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο, απ’ όπου πήρα και το πτυχίο μου. Το πιάνο ήταν μόνο η αρχή, όμως. Πάντα το τραγούδι το έβρισκα ελκυστικό. Πάντα με “έβλεπα” να τραγουδάω. 'Όταν πια πήγα στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου, με τη βοήθεια του περίγυρού μου μπήκα σε αυτό το μαγικό κόσμο των συναυλιών, της μελέτης, της πρόβας.

Δεν άργησα να το κάνω τρόπο ζωής. Όπου γινόταν συναυλία, εγώ ήμουν εκεί. Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Έτσι κύλησαν τα χρόνια. Ήξερα από τότε ότι αυτό θέλω να κάνω. Συνέχισα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Μουσικολογία του ΕΚΠΑ και στο Εθνικό Ωδείο. Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να συμπράττω με σπουδαίους μουσικούς-ερμηνευτές. Μέσα στο κλίμα αυτό, προσπαθώ να εξελίσσομαι συνεχώς. Κάνω αυτό που αγαπάω, αυτό για το οποίο γεννήθηκα και είμαι ευγνώμων».

  • Η μουσική λειτουργεί ως προσωπικό σας καταφύγιο;

«Η μουσική -και ιδίως το τραγούδι- είναι ο τρόπος να επικοινωνώ, να μοιράζομαι, να συγκινούμαι. Τόσο ως ακροάτρια όσο και ως ερμηνεύτρια, είμαι βαθιά συνδεδεμένη με το μουσικό λόγο. Με παρασύρει, με ανατριχιάζει, με συγκινεί. Η μουσική είναι ο πιο προσωπικός μου “χώρος”».

  • Υπάρχει δισκογραφική δουλειά στα σκαριά;

«Υπάρχει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει από την εταιρία μου, Panik Records, το νέο μου τραγούδι σε μουσική του αγαπημένου μου Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του ταλαντούχου Δημήτρη Τσάφα. Εύχομαι να μοιράσει πολλά χαμόγελα!».

ΒΕΝΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

  • Ποια ηθοποιό ντουμπλάρετε;

«Η ηθοποιός που ντουμπλάρω είναι η υπέροχη Άννα Μάσχα, που υποδύεται τη Διαμάντω».

  • Παρακολουθείτε τη σειρά;

«Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σειρά. Όχι μόνο λόγω της συμμετοχής μου σε αυτή, αλλά και γιατί έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς διασκέδαζε ο κόσμος και πώς λειτουργούσαν τα κέντρα διασκέδασης τη δεκαετία του ’80».

  • Αν ερμηνεύατε ένα ρόλο από τη σειρά, ποιον θα επιλέγατε;

«Θα επέλεγα σίγουρα το ρόλο της Διαμάντως. Είναι ένας χαρακτήρας με ευαισθησία αλλά και αντοχή. Συμπεριφέρεται με επαγγελματισμό και είναι έμπιστο άτομο. Είναι νομίζω το “διαμάντι” του “Ονείρου”».

  • Το συναπάντημά σας με τη μουσική πότε ξεκίνησε;

«Η μουσική υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω! Μαθήματα φωνητικής σε ωδείο παρακολούθησα για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια και τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι».

  • Υπάρχει δισκογραφική δουλειά στα σκαριά;

«Αυτή την περίοδο με την εταιρία μου, την Panik Records, είμαστε προς αναζήτηση του καινούργιου μου single και πολύ σύντομα θα το κυκλοφορήσουμε».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved