Maestro: Αποθέωση για την ερμηνεία της Καβογιάννη - Ο Τσορτέκης ο πιο μισητός τηλεοπτικός ήρωας!
Media

Maestro: Αποθέωση για την ερμηνεία της Καβογιάννη - Ο Τσορτέκης ο πιο μισητός τηλεοπτικός ήρωας!

Maestro: Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει απόψε (10/11) το επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και οι τηλεθεατές έγραψαν επικά σχόλια για τη Μαρία Καβογιάννη. 

Απόψε η Μαρία Καβογιάννη έχει αναλάβει τη διήγηση στο επεισόδιο και τα λόγια της για κάποιους ήταν... μαχαιριά στην καρδιά.

«Κάπου διάβασα ότι το λένε ενδοοικογενειακή βία και ότι προστατεύεται από το σύνταγμα το δικαίωμα αυτό. Να μην σε χτυπάνε. Να μην φοβάσαι.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει κακό. Κι όμως κάνει. Και εγώ δεν έχω πρόθεση κι όμως κάνω που ανέχομαι!», λέει σε ένα σημείο της αφήγησής της η Μαρία Καβογιάννη η οποία περιγράφει τη ζωή της με τον κακοποιητικό της σύζυγο, ρόλο που υποδύεται το ίδιο άξια ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης.

Μία από τις σκηνές που έδειξαν να εξοργίζουν τους τηλεθεατές ήταν όταν ο Τσορτέκης, χαϊδεύει τη γάτα η οποία μόλις έχει γεννήσει. Παίρνει σιγά σιγά τα γατάκια της, τα βάζει σε μία σακούλα και τα πετάει στη θάλασσα.

Δείτε τη σκηνή στο παρακάτω βίντεο:

Η συγκεκριμένη σκηνή, χαρακτηριστική της βιαιότητας του συγκεκριμένου ήρωα στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εξόργισε τους χρήστες του Twitter που του έδωσαν και κατάλαβε σε σχόλια. Δείτε κάποια παρακάτω τόσο για τη Μαρία Καβογιάννη όσο και για τον Γιάννη Τσορτέκη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved