Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αναπολεί τα γυρίσματα του "Maestro"- Τα στιγμιότυπα με τους πρωταγωνιστές!
Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αναπολεί τα γυρίσματα του "Maestro"- Τα στιγμιότυπα με τους πρωταγωνιστές!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας ξανασυστήθηκε φέτος μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Maestro" στην οποία υπογράφει εξ ολοκλήρου το σενάριο, ενώ έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία. 

Ο ηθοποιός μας εκπλήσσει κάθε φορά τις τελευταίες δεκαετίες με τις δουλειές του, οι οποίες πάντοτε έχουν κάτι προσωπικό και σίγουρα δεν παιρνούν ποτέ απαρατήρητες από το τηλεοπτικό κοινό.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και έπειτα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δημιουργήσει μεγάλες επιτυχίες, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον ελληνικό κινηματογράφο. Φέτος, μας έχει συστηθεί και πάλι μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Maestro", μια σειρά εννέα επεισοδίων που προβάλλεται στο MEGA κάθε Πέμπτη βράδυ. Μάλιστα, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό ότι τα δικαιώματα του Maestro πουλήθηκαν στο Netflix και με αυτόν τον τρόπο η σειρά θα αναγνωριστεί και διεθνώς.

Τα γυρίσματα της ευρηματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πραγματοποιήθηκαν στους Παξούς και στην Κέρκυρα, όπου όλο το καστ των ηθοποιών παρέμεινε σε καταλύματα, μέχρι και την ολοκλήρωση όλης της σειράς.

Πριν από μερικές μέρες και λίγο πριν από την προβολή του τέταρτου επεισοδίου, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας καθηλώσει, ο σπουδαίος σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής στον ρόλο του Ορέστη, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την περίοδο που με όλη την ομάδα πραγματοποιούσαν τα γυρίσματα του Maestro!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved