Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η Μαρία Καβογιάννη έκανε guest κι έγινε trend ως Εραττώ Μπαλωμένου
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η Μαρία Καβογιάννη έκανε guest κι έγινε trend ως Εραττώ Μπαλωμένου

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Ένα απίθανο guest στη σειρά του Mega έκανε η Μαρία Καβογιάννη και αποθεώθηκε και πάλι από το twitter.

Μετά την συγκλονιστική ερμηνεία της στο Maestro, η Μαρία Καβογιάννη έγινε για μια ακόμη φορά trend ως Εραττώ Μπαλωμένου.

Τα σχόλια στο twitter καταιγιστικά καθώς μετά το δράμα της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είδαν τη Μαρία Καβογιάννη σε ρόλο κωμικό και υποκλίθηκαν στο ταλέντο της.

Δες τα σχόλια στη gallery

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι έτοιμη να μετακομίσει με τον Γιάννη σε καινούργιο διαμέρισμα στο Κουκάκι και συζητάει με την Μπέτυ τα πρακτικά ζητήματα της ανακαίνισης. Ο Γιάννης όμως, έχει άλλα σχέδια.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πιάνει τον Γιώργο να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και νιώθει ότι η ερωτική της ζωή βρίσκεται πάλι σε τέλμα. Συμβουλεύεται τη Μιμίκα, η οποία της δίνει τις πιο εξωφρενικές ιδέες για να απογειώσει την ερωτική της ζωή και της προτείνει να κάνει παιχνίδια ρόλων με τον Γιώργο.

Μαίρη (Kατερίνα Ζαρίφη): Συζητάει με τη Βιολέτα για τα κιλά που συνεχίζει να παίρνει παρά τις προσπάθειές της να αδυνατίσει. Η Βιολέτα συμβουλεύει τη Μαίρη να επισκεφτεί τη διάσημη διαιτολόγο Ερατώ Μπαλομένου (Μαρία Καβογιάννη).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved