Άγρια γη: Η Όλγα είναι μετανιωμένη
Media

Άγρια γη: Η Όλγα είναι μετανιωμένη

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (16/11), ο Άρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Στάμου να ξεσκεπάσει την Όλγα ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να εντοπίσει την Εύα - Μυρτώ.

Η Όλγα, μετανιωμένη, λέει στον Άρη ότι στην προσπάθειά της να πονέσει τον Στάμου του αποκάλυψε πως η Ελπίδα είναι κόρη του.

Η Ελπίδα προτείνει στη Νάντια, να δουλέψει σαν γυμνάστρια για τα παιδιά που θα έρχονται στη φάρμα, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Ρόζα προσπαθεί να μάθει, αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Όλγα για να της δίνει πληροφορίες που την αφορούν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια γη είδαμε...

Η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος, κλονίζει όλους. Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Όλγας. Ο Αντώνης κι η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια.

Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του. Ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας - Μυρτώς, χωρίς να ξέρει πως ο Άρης με τον Μιχάλη κάνουν το ίδιο. Ενώ η Όλγα για ακόμη μια φορά φέρνει το παιχνίδι του Στάμου στα μέτρα της. Και τώρα, κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved