H Γη της Ελιάς: Η Αθηνά επέστρεψε στην δουλειά και το Twitter την αποθέωσε: «Γύρισε η βασίλισσα»
Media

H Γη της Ελιάς: Η Αθηνά επέστρεψε στην δουλειά και το Twitter την αποθέωσε: «Γύρισε η βασίλισσα»

H Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (13-11) η Αθηνά επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά της και δείχνει να ξεπερνά την κακή εμπειρία της φυλακής. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά ήδη από την πρώτη κιόλας σεζόν και πλέον δεν χάνουν επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια απο τη Γη της Ελιάς είδαμε ότι η Αθηνά απέδειξε την αθωότητά της και βγήκε από την φυλακή. Από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα που είχε πριν από την φυλακή και στις δραστηριότητές της. Σήμερα είδαμε ότι επέστρεψε από την Αθήνα, που είχε πάει για να επισκεφθεί την μητέρα της και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει στο ελαιοτριβείο, για να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά της!

Εκεί την υποδέχτηκαν ο Μάνος και η Ιουλία, οι οποίοι με μεγάλο χαμόγελο της είπαν ότι επιτέλους επέστρεψε εκεί που ανήκει, στον θρόνο της. Οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν και τόνισαν ότι επιτέλους την είδαν και πάλι να χαμογελά, ενώ παράλληλα δεν δίστασαν να πουν ότι την περιμένουν πολλά από την Μυρτάλη!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved