Χάνει το αβαντάζ το Survivor! Πιθανή... τρικλοποδιά στον Ατζούν!
Media

Χάνει το αβαντάζ το Survivor! Πιθανή... τρικλοποδιά στον Ατζούν!

Πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στις 8 Ιανουάριου. Σταδιακές ενάρξεις ανά slot για ΑΝΤ1, Alpha, Mega και Star. Σκέψεις για... τρικλοποδιά στον Ατζούν...

Σε σχεδόν ταυτόχρονη εκκίνηση οδηγούνται εξ ανάγκης τα κανάλια όσον αφορά την έναρξη του δεύτερου «ημιχρόνου» της σεζόν, καθώς τα αντίπαλα στρατόπεδα συγκλίνουν σε μια κοινή πολιτική που συνοψίζεται στο εξής: όλοι Ιανουάριο. Ο αιφνιδιασμός του ΣΚΑΪ, που φερόταν πρόθυμος να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να βγάλει στον αέρα το ταχύτερο δυνατό το «Survivor», αναβάλλεται.

Αν και επιθυμούσε να πιάσει τα υπόλοιπα κανάλια στον ύπνο, με πρεμιέρα εν μέσω εορτών προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος στη μάχη της τηλεθέασης ο ΣΚΑΙ σε συνεννόηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μεταφέρει τελικά το «Survivor» τη δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους με πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουάριου, χάνοντας το αβαντάζ να παίζει για 2-3 εβδομάδες μόνος του. Καθώς λύνεται ο γρίφος του ΣΚΑΪ, οι συνεννοήσεις ανάμεσα στα τέσσερα κανάλια που προπορεύονται στη μάχη της τηλεθέασης (ANT1, Alpha, Star και Mega), με στόχο τη χάραξη κοινής στρατηγικής για το λανσάρισμα του β' μέρους της σεζόν, προχωρούν με ένα νέο στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή θέλει τα προγράμματα της prime time να ξεκινούν σταδιακά, ανάλογα με το slot μετάδοσης. Δηλαδή να ξεκινήσουν πρώτα οι σειρές και τα προγράμματα που μεταδίδονται στις 20:00 και στις 21:00 και να ενταχθούν αργότερα οι σειρές του slot των 22:00 και 22:30.

Έτσι, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, προορίζονται για έναρξη ο «Σασμός», η «Γη της ελιάς», το «MasterChef», ο «Παράδεισος των κυριών» και πιθανότατα το «Ράδιο αρβύλα», ενώ μία εβδομάδα αργότερα (Δευτέρα 23 Ιανουάριου) θα επιστρέφουν οι «Παγιδευμένοι», το «Μαύρο ρόδο», και το «Αυτή η νύχτα μένει».

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την πλευρά του ΣΚΑΪ, ο οποίος απέχει από τις συζητήσεις των καναλιών, γεφυρώνεται σημαντικά το χάσμα, ενώ η χρονική απόκλιση σε σχέση με τις πρεμιέρες των άλλων καναλιών μειώνεται σε μία εβδομάδα. Παρότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε ANT1, Alpha, Star και Mega συνεχίζονται, πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι με το «Survivor» να έρχεται πλέον τόσο κοντά, είναι πιθανό το κοινό μέτωπο να «σπάσει».

Δεν αποκλείεται τελικά οι σταθμοί να κινηθούν αυτόνομα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να θελήσει κάποιος να μην αφήσει καθόλου χώρο στο «Survivor» και να «αντιπαρατεθεί» ευθέως μεταφέροντας την επαναφορά των προγραμμάτων του στις 8 Ιανουάριου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved