Αναζητεί και άλλους Maestro το Mega!
Media

Αναζητεί και άλλους Maestro το Mega!

Η επιτυχία του «Maestro», ως η πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται και επίσημα στο Netflix, ανοίγει την όρεξη του Mega και για άλλες παραγωγές υψηλών προδιαγραφών με προοπτική εξαγωγής εκτός συνόρων.

Το υψηλό κόστος του «Maestro», που αγγίζει τα 300.000 ευρώ ανά επεισόδιο, αρχικά προβλημάτισε το Mega, καθώς το ποσό αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να «έρθει πίσω» από τις διαφημίσεις.

Μετά και την πώληση των παγκόσμιων δικαιωμάτων της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix, η οικονομική αποτίμηση του «Maestro» αλλάζει, ενώ πηγές αναφέρουν ότι, σε συνδυασμό με τις χορηγίες το promo και τα podcast, η σειρά βγάζει τα λεφτά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, στο Mega ήδη δόθηκε οδηγία στις αρμόδιες διευθύνσεις να αναζητήσουν και άλλες premium σειρές υψηλού κόστους για να υπάρξει συνέχεια στην επένδυση μετά το «Maestro».

Με υπέροχα πλάνα από τους ονειρικούς Παξούς αλλά και στο κοινωνικό πλαίσιο που διαμορφώνεται στις μικρές, κλειστές κοινωνίες, η σειρά εννέα επεισοδίων του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, «φώτισε» τις κρυφές πληγές που κατατρώνε τη σάρκα των ηρώων της σε μια κοινωνία που βασανίζεται από ακατάλυτες κοινωνικές συμβάσεις, φρικτά οικογενειακά μυστικά, που «δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος», εξορισμένους έρωτες, που ασφυκτιούν κάτω από την μπότα ενός ακραίου πουριτανισμού και κακώς νοούμενού «καθωσπρεπισμού».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved