Σασμός:Η Μαρίνα ζητά να μάθει την αλήθεια για τον γάμο της και το twitter «δικάζει» τη γιαγιά Ειρήνη
Media

Σασμός:Η Μαρίνα ζητά να μάθει την αλήθεια για τον γάμο της και το twitter «δικάζει» τη γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Τελικά τα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά μυστικά κρύβει η γιαγιά Ειρήνη και για μια ακόμη φορά οι αποκαλύψεις της πλήγωσαν τη Μαρίνα.

Φυσικά το twitter που είναι πάντα με το μέρος της Μαρίνας, η οποία είναι ίσως η μοναδική ηρωίδα που δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δίκασε τη γιαγιά Ειρήνη και τα σχόλια ήταν πικρά.

Από την άλλη όλο το twitter «φωνάζει» στη Μαρίνα πως η απόφασή της να φύγει από το σπίτι είναι σωστή καθώς απαιτεί να μάθει την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο, όμως η γιαγιά Ειρήνη συνεχίζει να κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό.

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο σημερινό επεισόδιο

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Η οικογένεια Σταματάκη και η Στέλλα τρώνε όλοι μαζί για τελευταία φορά αποχαιρετώντας τον Αστέρη.

Η Καλλιόπη όμως δεν αντέχει και καταρρέει. Ο Παύλος ρωτά τη θεία του για ποιο λόγο δεν αποκάλυψε στον Μάρκο πως η Ανθούλα ήταν έγκυος. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved