Μάντη Περσάκη: «Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε»
Media

Μάντη Περσάκη: «Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε»

Μάντη Περσάκη και ο πρωταθλητής του kickboxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδωσαν τέλος στον γάμο τους και όπως αποκάλυψε η γυμνάστρια έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο, αλλά τώρα έγινε γνωστό. 

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν περίπου έναν χρόνο και να πάρει διαζύγιο ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου.

Η Μάντη Περσάκη ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη επιβαρύνθηκε η υγεία μου και μετά έκανα και εγχείρηση στη χολή. Είχα κάποιους πόνους και έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, ήταν Πρωτοχρονιά και έκανα χειρουργείο»!

Όσον αφορά το διαζύγιό της, είπε:

«Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε. Ο χωρισμός ήρθε λίγο μετά, ήταν γενικά μια μεταβατική φάση στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι απλό ή εύκολο.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες. Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο γι’ αυτό και υπήρχε μια καλή έκβαση. Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved